Sowa Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 "Wybory te ogłasza komisarz wyborczy i będą one opłacone z budżetu państwa. Na razie nie wiadomo kiedy te wybory się odbędą.""Szuja" musząę cię zmartwić, ale wybory uzupełniające do RM opłacane są z budżetu gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Szuja Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 "Wybory te ogłasza komisarz wyborczy i będą one opłacone z budżetu państwa. Na razie nie wiadomo kiedy te wybory się odbędą.""Szuja" musząę cię zmartwić, ale wybory uzupełniające do RM opłacane są z budżetu gminy.Nic w tym temacie nie pisałem i nie obchodzi mnie z jakiej kieszeni będzie płacone sedno sprawy było zupełnie inne czytaj gamoniu ze zrozumieniem a jeśli jesteś gmiinną gnidą to stul pysk... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Nic w tym temacie nie pisałem i nie obchodzi mnie z jakiej kieszeni będzie płacone sedno sprawy było zupełnie inne czytaj gamoniu ze zrozumieniem a jeśli jesteś gmiinną gnidą to stul pysk...A to nam obecna władza sie odgryza. Najgorsze jest to że to podrzędne kmioty, barany i inni klakiery ale władza powoduje że jednym na mózg pada a inni wcześnie trwali. Wolę trwanie w niemocy niż takie trzy "szuje". Bedziemy tego wyboru gorzko żałować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Co za różnica z jakiej puli są opłacane,czy z gminnej czy z budżetu państwa.To i tak z naszych wspólnych podatków.Widzę że ten co do ALI pił to komuch z wisoli.Zapaliła mi się tu kontrolka że to on. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
szuja Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 To nie jest plotka mówi wam to stara ciotka!....Michał Kupczyński zastępcą burmistrza Ińska.Od poniedziałku 09 lutego 2015r. Michał Kupczyński pełni funkcję zastępcy burmistrza Ińska. Został powołany na to stanowisko zarządzeniem burmistrza. W ubiegłym tygodniu p. Kupczyński złożył pisemną rezygnację z mandatu radnego, rezygnację przyjął komisarz wyborczy w Szczecinie. To oznacza, że będą wybory uzupełniające w okręgu, z którego p. Kupczyński otrzymał mandat radnego. Wybory te ogłasza komisarz wyborczy i będą one opłacone z budżetu państwa. Na razie nie wiadomo kiedy te wybory się odbędą.Panu Michałowi Kupczyńskiemu serdecznie gratulujemy i życzymy owocnej pracy dla dobra społeczeństwa Ińska.To nie jest plotka to kopia z portalu Ińsko więc o co kruszyć .....gówno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tik tak Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 To nie jest plotka to kopia z portalu Ińsko więc o co kruszyć .....gównoAle portal to plociuch "szuja" nie rozumiecie dygresji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
władzia Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 A to nam obecna władza sie odgryza. Najgorsze jest to że to podrzędne kmioty, barany i inni klakiery ale władza powoduje że jednym na mózg pada a inni wcześnie trwali. Wolę trwanie w niemocy niż takie trzy "szuje". Bedziemy tego wyboru gorzko żałować.Widzisz wszystko co wiąze się z odrobiną prawdy jest dla ciebie szokujące dlatego ze sam z sobą nic się nie dogadasz ...a tu ktoś zupełnie nieznany zabrał GŁOs i popierdzielił twoje szyki ja swoje nazwisko piszę z dużej litery z szacunku dla siebie a ty nie dostałę stołeczka ..to powalcz dla synowej jeszcze swoją starą wsadź choćby do klopa lub szatni ...życzę spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
KMIOT Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 A to nam obecna władza sie odgryza. Najgorsze jest to że to podrzędne kmioty, barany i inni klakiery ale władza powoduje że jednym na mózg pada a inni wcześnie trwali. Wolę trwanie w niemocy niż takie trzy "szuje". Bedziemy tego wyboru gorzko żałować.A to nam obecna władza sie odgryza. Najgorsze jest to że to podrzędne kmioty, barany i inni klakiery ale władza powoduje że jednym na mózg pada a inni wcześnie trwali. Wolę trwanie w niemocy niż takie trzy "szuje". Bedziemy tego wyboru gorzko żałować. a gdzie chcesz TRWAĆ ....PODPOWIE CI TATKO RYDZYKANT Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
HUGO Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Jak wybieraleś dupku jeden czy drugi to było się zastanowić ,a teraz nie płacz w pisaniu tylko pacz bacznie jak Michaś ROBI KARJERE Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ale wam wieży pomioty żal dupę ściska. P.Michał został vice-burmistrzem i tak ma trwać ku.wa wasza mać ! Jasne ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ale wam wieży pomioty żal dupę ściska. P.Michał został vice-burmistrzem i tak ma trwać ku.wa wasza mać ! Jasne ?No to teraz cultura i cult nowej władzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
men Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ale wam wieży pomioty żal dupę ściska. P.Michał został vice-burmistrzem i tak ma trwać ku.wa wasza mać ! Jasne ?Wybraliśmy małpy z cyrku szkoda że za nasze pieniądze małpy beda skakać po swojemu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kangur Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 A sprubój stanąć małpie na ogon to popamiętasz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
klika Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Wybraliśmy małpy z cyrku szkoda że za nasze pieniądze małpy beda skakać po swojemu.I to jest najgorsza przewałka.te same małpy + nowy rozród.Kiedyś IFS teraz razem. Co mogą małpy? Skakać bezmyślnie po klatce i wpieprzać nasze banany. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 W sejmie jest już projekt ustawy autorstwa PSL zgodnie z którym informacje publiczne w Gminie Ińsko będą ogłaszane na stronie www.portalinsko.pl BiP jako zbędne narzędzie ma być zlikwidowany. To z tego powodu na BIP nie ma dokumentów o powołaniu Kupczyńskego na vicka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gwint Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 W sejmie jest już projekt ustawy autorstwa PSL zgodnie z którym informacje publiczne w Gminie Ińsko będą ogłaszane na stronie www.portalinsko.pl BiP jako zbędne narzędzie ma być zlikwidowany. To z tego powodu na BIP nie ma dokumentów o powołaniu Kupczyńskego na vickaJak tu się z przedmówcą nie zgodzić :D ??????? Tak właśnie jest za rządów górnika, kupczyka i ślimaka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Na portalu pisze KROKUS.Życzymy Michałowi wiele sukcesów.Nie wiem dla czego życzy w liczbie mnogiej.Ja tej nominacji nie dawałem mu i nie jestem za nią.Już na ten paszkwil który skupił w sobie radnych pod nazwą Ińsko Razem nigdy nie zagłosuję.Tyle w tym temacie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Na portalu pisze KROKUS.Życzymy Michałowi wiele sukcesów.Nie wiem dla czego życzy w liczbie mnogiej.Ja tej nominacji nie dawałem mu i nie jestem za nią.Już na ten paszkwil który skupił w sobie radnych pod nazwą Ińsko Razem nigdy nie zagłosuję.Tyle w tym temacie.Wyniósł to "MY" z górniczej braci za czasów gierka. Pomożecie? pomożemy!!!! Boki zrywam z tych cieci co to buraka wyzywali od komuchów hahahahahahah Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ciecie chyba jakieś dzis spotkanie mieli,nie wiem o co chodziło ale pod gmina jakieś ruchy były Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
czacza Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ciecie chyba jakieś dzis spotkanie mieli,nie wiem o co chodziło ale pod gmina jakieś ruchy byłyTeraz w gminie to tylko towarzyskie zjazdy są Michał do Liwaka a Szafran do obu hahahhahahah Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Spójrz w kalendarz ? Imieniny Pana Jacka Burgenmajstra ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Spójrz w kalendarz ? Imieniny Pana Jacka Burgenmajstra !To już teraz władza zaczyna od codziennych imienin??? To jutro czyje są??? Potem każdego urzędnika po kolei i osobno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kasa Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Hiszpański król obniża sobie pensjęHiszÂpańÂski moÂnarÂcha Filip VI bęÂdzie zaÂraÂbiał o 20 proÂcent mniej niż jego ojÂciec, Juan CarÂlos. Król, który wstąÂpił na tron w czerwÂcu ubieÂgłeÂgo roku, sam obÂniÂżył sobie penÂsję.A gminne dupki tylko w górę swoje apanaże.Tak jak by byli w zakładzie produkcyjnym gdzie ilość wytworzonych dóbr ma wpływ na zarobki. Innymi słowy już 9 rok nas okradają a zyski z ich tępych głów dla gminnego społeczeństwa w dół.Gdyby nie dostawali dotacji celowych to ta gmina już dawno była by na dnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Hiszpański król obniża sobie pensjęHiszÂpańÂski moÂnarÂcha Filip VI bęÂdzie zaÂraÂbiał o 20 proÂcent mniej niż jego ojÂciec, Juan CarÂlos. Król, który wstąÂpił na tron w czerwÂcu ubieÂgłeÂgo roku, sam obÂniÂżył sobie penÂsję.A gminne dupki tylko w górę swoje apanaże.Tak jak by byli w zakładzie produkcyjnym gdzie ilość wytworzonych dóbr ma wpływ na zarobki. Innymi słowy już 9 rok nas okradają a zyski z ich tępych głów dla gminnego społeczeństwa w dół.Gdyby nie dostawali dotacji celowych to ta gmina już dawno była by na dnie.No to już bajery nawklejałeś.Gdyby ktokolwiek z nas był królem Hiszpanii,to obniżyłby sobie gażę o 80%,a nie o 20. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
co z obietnicą? Napisano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Gminy wynagradzają swoich urzędników za przygotowanie wniosków, a następnie prywatne firmy. Praca urzędników sprowadza się do wpisania we wnioskach o fundusze, danych, które przygotowały profesjonalne podmioty. Firmom samorządy płacą nawet 10 procent wartości pozyskanego wsparcia z Unii Europejskiej. To ogromne kwoty, zważywszy, że od wejścia Polski do wspólnoty, samorządy zrealizowały projekty współfinansowane przez Brukselę za 178 miliardów złotych. "Dziennik Gazeta Prawna" podaje przykład Bydgoszczy. Miasto, by pozyskać 76 milionów złotych, zapłaciło firmie zewnętrznej 443 tysiące za przygotowanie wniosku.Eksperci podkreślają, że w sytuacji gdy gminy nie potrafią samodzielnie postarać się o unijne fundusze, powinny zwolnić urzędników, zajmujących się dotacjami i zadanie to w całości zlecić zewnętrznym doradcom.Czy to aby nie chodzi o torbę zapowietrzoną? Przecież ten człowiek całe życie się opieprza na koszt podatników. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi