Skocz do zawartości

Ślamazarnie to Liwakowi idzie

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie jest prąd???? kto wie gdzie ślimak go schował! Nie zawiodła tylko promenada świeciła nawet jak w Ińsku były egipskie ciemności. Gdzie jest sztab kryzysowy jak by burmistrzem był Racinowski to już Szafran pierwszy z Michałem darli by japy. Czy Pani Renia zadzwoniła do szczecina, że nie mamy prądu w całej gminie?

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 988
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Gdzie jest prąd???? kto wie gdzie ślimak go schował! Nie zawiodła tylko promenada świeciła nawet jak w Ińsku były egipskie ciemności. Gdzie jest sztab kryzysowy jak by burmistrzem był Racinowski to już Szafran pierwszy z Michałem darli by japy. Czy Pani Renia zadzwoniła do szczecina, że nie mamy prądu w całej gminie?

Prądu nie ma i kto wie kiedy będzie. Słuszna uwaga że gdyby to był burmistrz Racin to gromy by się sypały ale teraz krytykanci są u korytka to jest cisza.

U nich też prądu nie ma a teraz chyba przy świecach smolą z Szafranem.Tak napewno w innym wydaniu dzwonili już by do sztabu kryzysowego w Szczecinie.

Żartujesz? Teraz wszystko jest wporzo. Teraz nawet telefon nie dygnie od Renatki a ja ja tak chwaliłem po ostatniej sesji. U szafrana trwa impreza nawet nie zauważyli braku prądu hahahhahahah

Odnośnik do odpowiedzi

TVP INFO podało, że sztab kryzysowy w Szczecinie o wszystkim wie, pozrywało linie wysokiego napięcia pod Nowogardem, ENEA obiecuje, że do północy prąd wszędzie będzie. Warto czasem odejść od kompa i popatrzeć w TV

No patrz nawet TV oglądasz! Jaki ty inteligentny jesteś. To trzeba było ogłosić na stronie BIP o takiej sytuacji a gdzie ostrzeżenie dla mieszkańców co to nie macie takich danych przecież sztab kryzysowy wysyła je do wszystkich gmin. Od kilku godzin też widziałeś co się dzieje i nie ostrzegłeś że mogą mieszkańcy się przygotować a ja teraz muszę komórki kolegi korzystać bo moja rozładowana. Jesteś cieć nad ciecie.

Odnośnik do odpowiedzi

No patrz nawet TV oglądasz! Jaki ty inteligentny jesteś. To trzeba było ogłosić na stronie BIP o takiej sytuacji a gdzie ostrzeżenie dla mieszkańców co to nie macie takich danych przecież sztab kryzysowy wysyła je do wszystkich gmin. Od kilku godzin też widziałeś co się dzieje i nie ostrzegłeś że mogą mieszkańcy się przygotować a ja teraz muszę komórki kolegi korzystać bo moja rozładowana. Jesteś cieć nad ciecie.

Odczep się od opozycja oni jutro grają w "orkiestrze". Lala i znakomitość Margaret jako Ińszczanka dała plakat i płytę której nikt nie chce kupić ale za to prawdziwe zespoły przyjadą do Ińska. To jest właśnie wiocha nowej władzy.

Odnośnik do odpowiedzi

Odczep się od opozycja oni jutro grają w "orkiestrze". Lala i znakomitość Margaret jako Ińszczanka dała plakat i płytę której nikt nie chce kupić ale za to prawdziwe zespoły przyjadą do Ińska. To jest właśnie wiocha nowej władzy.

Przynajmniej dała plakat i płytę a ty cebulaku co dałeś? trochę jadu i to wszystko?

To że nie ma prądu to Liwaka wina? za racina przy dobrym pierdzie prąd znikał ale nikt nie hejcił bo to nie od gminy ińsko zależy czy prąd jest czy nie. Zespół kto załatwił na jutro, może opozycja? gwiazdko spadaj już, ciekawe ile komuch wam daje od 1 hejt komenta... cebulownia :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie nie ma prądu? która wioska, bo w ińsku już jest :)

Tak jest od kilkunastu minut nie wiem z czego się ciszysz. Nikt rabanu do Szczecina nie robił.

Olo mówi że nie ma, to nie ma, ja mu wierzę

Nie naigrywaj się z ludzi. Jeszcze nie wiadomo jak długo będzie bo ciągle mruga światło. Jak był Racin to była jego wina a jak jest Liwak to nie jest jego wina. Opozycja to jakieś szaleństwo zarówno w myśleniu jak działaniu.

Przynajmniej dała plakat i płytę a ty cebulaku co dałeś? trochę jadu i to wszystko?

To że nie ma prądu to Liwaka wina? za racina przy dobrym pierdzie prąd znikał ale nikt nie hejcił bo to nie od gminy ińsko zależy czy prąd jest czy nie. Zespół kto załatwił na jutro, może opozycja? gwiazdko spadaj już, ciekawe ile komuch wam daje od 1 hejt komenta... cebulownia :)

ale mi wielka darczyni. Dała kawałek papieru i nagrane gówno. Wcale się nie dziwię, że jej nie lubią. Gdzie nie czytasz to mówią że to prymityw intelektualny i beztalencie. Występowała w szkole w Suchaniu to raz mogła się pofatygować do rodzinnej miejscowości. Ale jak w wywiadzie powiedziała że nie lubi bywać w Ińsku to uznałem że naprawdę ideologiczne dno.....................

Odnośnik do odpowiedzi

Olo ty wredny kłamco, prądu nie było zaledwie pół godzinki między siedemnastą a osiemnastą, nie kłam bo tracisz resztki wiarygodności

To ty jesteś kłamcą bo prądu nie było kilkadziesiąt minut Ińsko było w ciemnościach. Chyba mieszkaniec wie lepiej niż ty - "władza"- w innym przypadku sam byś się nie tłumaczył dlaczego nie było prądu gałganie jeden.

Odnośnik do odpowiedzi

To ty jesteś kłamcą bo prądu nie było kilkadziesiąt minut Ińsko było w ciemnościach. Chyba mieszkaniec wie lepiej niż ty - "władza"- w innym przypadku sam byś się nie tłumaczył dlaczego nie było prądu gałganie jeden.

Nie było prawie dwie godziny a może i dłużej. Niestety "Olo" ma rację.

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było prawie dwie godziny a może i dłużej. Niestety "Olo" ma rację.

Ależ oczywiście że prądu nie było tylko włodek nie wie. Chyba między nimi opozycją słaby kontakt jest. Ty michał w piwnicy garnitur maturalny czyścisz czy co? Jak można nie zauważyć, że tyle czasu prądu nie było. Nasza nowa władza oślepła hihihi

Odnośnik do odpowiedzi

Olo ty wredny kłamco, prądu nie było zaledwie pół godzinki między siedemnastą a osiemnastą, nie kłam bo tracisz resztki wiarygodności

A ty władzo wiesz co piszesz?

40 minut, nie więcej

Zdecyduj bo chyba nieźle w między czasie zapiłeś i film ci się urwał!

Odnośnik do odpowiedzi

Temu Czubkowskiemu dał w końcu wypowiedzenie Liwak jak obiecał na sesji czy nie?

Może byś się Michał wypowiedział

Włodek to ty jeszcze nie śpisz? Chłopie bież kobitę i do łóżka. Masz chyba tylko składane bo gdzie tam na tej oślej górce łoże się zmieści. Dobrze prawisz "obiecał" jak wiele rzeczy przed wyborami gorzej z realizacją. Ale ty jutro "zagrasz" i będziesz hojny, kupisz plakat Margaret a Michał płytę i będziecie mieć chody u Jacusia.

Odnośnik do odpowiedzi

olo jednak jesteś głupi. Według ciebie radni i burmistrz Ińska są odpowiedzialni za to, że powalone przez wiatr drzewa zerwały linie i nie było prądu w połowie województwa? Gratuluje inteligencji. Tak jak nie była by to wina poprzednich władz tak i nie jest to wina władzy obecnej

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...