Gość Napisano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Witam chcem zrobic przyjecie chrzciny nie wiem jaki lokal wybrac Mysle o Srebrnej Rybce lecz doszly mnie.nie ciekawe opinie. Mozecie mi pomóc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
karol Napisano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Zrób na Wisoli. Ja tam robiłem - super !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2014 W dniu 25.09.2014 o 22:53, Gość napisał: Witam chcem zrobic przyjecie chrzciny nie wiem jaki lokal wybrac Mysle o Srebrnej Rybce lecz doszly mnie.nie ciekawe opinie. Mozecie mi pomócRybka jest najlepsza jeśli jesteś z Ińska,a jeśli nie, to dobra Wisola,Promyk,Centrum. Zależy też na ile osób ma być przyjęcie. Jeśli mało,to będziesz miał problem,albo też zapłacisz więcej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Darek Napisano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Srebrna rybka okazuje sie do d*** takie opinie juz dostalem wiec bedzie wisola badz promyk dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ja polecam Promyk i Centrum. Na Wisoli i w Rybce do d***, w tych lokalach możesz być bardzo rozczarowany obsługą i jedzeniem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Darek Napisano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Aha Nie sadzilem Ze srebrna Rybka i wisola tak sie zepsóly jako lokale :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
karol Napisano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Nie słuchaj poprzednika, robiłem na wisoli chrzciny i było super a jedzonko jak w domu u mamy !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Zbyszek przestań się przechwalać, są lepsi od ciebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2014 srebrna rybka ok polecam jedzenie dobre, stoły gustownie uszykowane, obsługa miła czego więcej chcieć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi