Impra Napisano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 42 minuty temu, Zbych napisał: Zbyszek na Wisoli rozpoczyna spotkania przy zimowym grillu ,w wiadomym celu !!?? Bez dwóch buraków, ale z kilkoma niespodziankami ??! na Wisoli Zbyszek organizuje piękne imprezki. Trunki przednie a i wyżerka znakomita. Zbychu jest de best! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biesiadnik Napisano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 47 minut temu, Impra napisał: na Wisoli Zbyszek organizuje piękne imprezki. Trunki przednie a i wyżerka znakomita. Zbychu jest de best! Byłem, potwierdzam, kilka dni temu dwudziestoletni koniak zakąszałem bażantem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ula ła ła Napisano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Impreza bez buraków, pewnie było fajnie bo ci dwaj tylko na krzywy ryj pili i jedli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sępy Napisano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 11 minut temu, Ula ła ła napisał: Impreza bez buraków, pewnie było fajnie bo ci dwaj tylko na krzywy ryj pili i jedli. No o tym że buraki uwielbiają pić i żreć na sępa to już niejeden w insku sie przekonal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krętacze tracze Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Czyli Głowacz jako najwyższe wzniesienie to był pic ludzi,którzy chcieli na siłę stworzyć IPK i rezerwat pod nazwą Głowacz. Steinberg czyli Kamienna Góra. Wyjaśniamy, że w pobliżu pozostałości fabryki znajduje się Góra Złocień. Jest to najwyższe, naturalne wzniesienie województwa zachodniopomorskiego (231,5 m n.p.m.). Na starych niemieckich mapach góra nosiła nazwę Steinberg. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Szanownemu Panu W. Szafranowi,byłemu górnikowi a przyszłemu Burmistrzowi Ińska, z okazji Święta Barburki, wszelkiej pomyślności i w wiosennych wyborach życzmy wysłania obecnych buraków na szczaw, już po pierwszej turze !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liwak Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 1 minutę temu, Banan napisał: Szanownemu Panu W. Szafranowi,byłemu górnikowi a przyszłemu Burmistrzowi Ińska, z okazji Święta Barburki, wszelkiej pomyślności i w wiosennych wyborach życzmy wysłania obecnych buraków na szczaw, już po pierwszej turze !! "Barbórki" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gapa Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Wygląda na to że Maciej przyłącza się do opozycji leśnych dziadków. To by)o widać na sesji. Lepiej późno niż wcale. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o żesz Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 16 minut temu, gapa napisał: Wygląda na to że Maciej przyłącza się do opozycji leśnych dziadków. To by)o widać na sesji. Lepiej późno niż wcale. "Leśnych dziadków"? Tak się składa, że seniorzy mają większe doświadczenie życiowe i doskonale wiedzą kto blefuje, a kto mówi prawdę. Dawniej takich seniorów nazywano starszyzną, a ich opinia zwykle była dominującą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Lesne Dziadki przynajmniej mają czas dla samorządu bo młodzi to tylko gonią za kasą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupus Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 1 godzinę temu, gapa napisał: Wygląda na to że Maciej przyłącza się do opozycji leśnych dziadków. To by)o widać na sesji. Lepiej późno niż wcale. Banan podpadł u buraków bo za bardzo ich krytykuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiadka Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 19 minut temu, Lupus napisał: Banan podpadł u buraków bo za bardzo ich krytykuje. Ja słyszałam, że Banan ma startować na radnego od Liwaka i Kupczyńskiego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 8 minut temu, Sąsiadka napisał: Ja słyszałam, że Banan ma startować na radnego od Liwaka i Kupczyńskiego Ja słyszałem że raczej od Włodka i Zbyszka?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiadka Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 18 minut temu, Jacek napisał: Ja słyszałem że raczej od Włodka i Zbyszka?! Nie, nie. Banan i młoda Paterkowa startują od Liwaka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 7 minut temu, Sąsiadka napisał: Nie, nie. Banan i młoda Paterkowa startują od Liwaka No to postawili na nie tego konia. Jak wejdą do Rady, to Zbychu ich skaperuje do zwycięskiego Włodzimierza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czertn 24 Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Zbychu pisz co chcesz, ale w Ińsku nikt przyjezdny nie został i nie zostanie burmistrzem. Włodek to może pomarzyć o byciu kimkolwiek w tej Gminie. Przewodniczącym został tylko i wyłącznie dlatego, że tak chciał Liwak. Z resztą tobie i Włodkowi trzeba podziękować, a ja wam mówię że w te wybory namiesza APTEKARZ. Choć dużo ludzi zaczyna się poznawać, że takim ludziom jak on władzy dawać się nie powinno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 26 minut temu, Czertn 24 napisał: Zbychu pisz co chcesz, ale w Ińsku nikt przyjezdny nie został i nie zostanie burmistrzem. Włodek to może pomarzyć o byciu kimkolwiek w tej Gminie. Przewodniczącym został tylko i wyłącznie dlatego, że tak chciał Liwak. Z resztą tobie i Włodkowi trzeba podziękować, a ja wam mówię że w te wybory namiesza APTEKARZ. Choć dużo ludzi zaczyna się poznawać, że takim ludziom jak on władzy dawać się nie powinno A Wieża to była miejscowa czy przyjezdna? A Liwak to swój czy przyjezdny? On nie dość że przyjechał z wiochy pod Choszcznem to się wyprowadza na wiochę pod Drawskiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komuszki Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Godzinę temu, Gość napisał: A Wieża to była miejscowa czy przyjezdna? A Liwak to swój czy przyjezdny? On nie dość że przyjechał z wiochy pod Choszcznem to się wyprowadza na wiochę pod Drawskiem. Jedna komuszka z pgru a drugi synalek komuszego kierownika z pgru. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Godzinę temu, Gość napisał: A Wieża to była miejscowa czy przyjezdna? A Liwak to swój czy przyjezdny? On nie dość że przyjechał z wiochy pod Choszcznem to się wyprowadza na wiochę pod Drawskiem. Już w O-medze zaczyna rządzić rzeczpospolita babska. Lokal ten spełnia rolę bazy informacyjnej. Gośćmi lokalu byli m.in. P.Szulc i jego małżonka. Zaczęła się kampania wyborcza do władz gminy: burmistrza i radnych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Kupelweiser Napisano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 A kto umarł,ten nie żyje! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ale kino Napisano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 21 godzin temu, niestety napisał: Już w O-medze zaczyna rządzić rzeczpospolita babska. Lokal ten spełnia rolę bazy informacyjnej. Gośćmi lokalu byli m.in. P.Szulc i jego małżonka. Zaczęła się kampania wyborcza do władz gminy: burmistrza i radnych. Przecież Omege zakupiło Ińskie Lato Filmowe to dlaczego tam się szarogęsi wieża z baśką i Szulcami? Czyżby za pieniądze z ministerstwa kultury urządzili sobie prywatny folwark? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Są wystawy wernisaże to przyjdź, zapraszają mieszkańców przecież i nawet możesz herbatkę wypić a nie tylko biadolić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 I te wystawy,wernisaże i inne cyrki są dla gminy najważniejsze? Zasługujecie aby żwirki zasypali was w tym grajdołe głupoty i sitwy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan Napisano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 51 minut temu, gość napisał: I te wystawy,wernisaże i inne cyrki są dla gminy najważniejsze? Zasługujecie aby żwirki zasypali was w tym grajdołe głupoty i sitwy. Człowieku żwirownia jest w Storkowie od ponad 30 lat i jakoś wszyscy żyją. A z czego Gmina ma podatki mieć z tej śmiesznej turystki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matejko Napisano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 A czy ty baranie wiesz ile z tych dziur ma gmina w skali roku? Jesteś głupi jak but,zapewne ich zwolennik.Ze żwiru żyje prywatna spółka.A gmina ma ochłapy,tępa maso.Za to wanienki niszczą drogi i domy.Ale to już nie problem żwirków tylko firm przewozowych.Drogami może każdy jeździć...Zrozumiałeś coś z tego tępaku? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi