Mamaunia Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Podobo na dni Inska maja byc zespoly wiecie jakie bo o uszy mi sie obilo ze Margaret ma zawitać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
eryyk Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 heh co bedzie to sie okaze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Dni ińska, kto na to gówno w ogóle jeszcze chodzi? Chyba lokalne parchy z rodzinkami żeby sztucznie nabijać poparcie dla andrzeja :lol: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Podobo na dni Inska maja byc zespoly wiecie jakie bo o uszy mi sie obilo ze Margaret ma zawitaćTo ma być reklama dla Andrzeja? To "reklamówka" w całym tego słowa znaczeniu Jacka i opozycji. My takich piosenkareczek nie zapraszamy. Margaret będzie ale na Dniach Stargardu możecie jechać i zbierać autografy od pustej blondynki(bez obrazy innych blondynek) która nie wie skąd pochodzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 sam jesteś pusty! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
art Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 To ma być reklama dla Andrzeja? To "reklamówka" w całym tego słowa znaczeniu Jacka i opozycji. My takich piosenkareczek nie zapraszamy. Margaret będzie ale na Dniach Stargardu możecie jechać i zbierać autografy od pustej blondynki(bez obrazy innych blondynek) która nie wie skąd pochodzi.W wielu wywiadach Małgosia informuje ,że pochodzi z Ińska i w tamtejszej szkole uczyła się śpiewania,więc nie rozumiem twojego powtarzanego z uporem maniaka zwrotu,że "Małgosia nie wie skąd pochodzi". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
max Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 W wielu wywiadach Małgosia informuje ,że pochodzi z Ińska i w tamtejszej szkole uczyła się śpiewania,więc nie rozumiem twojego powtarzanego z uporem maniaka zwrotu,że "Małgosia nie wie skąd pochodzi".O tym że jest z Ińska powiedziała tylko w jednym wywiadzie i to po Festiwalu w Opolu gdzie też ją wyśmiano za obnarzenie którego też nie potrafiła zrobić porządnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
art Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 "obnażanie" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 "obnażanie"srał pies i tak nie ma o kim pisać. Pisanie na temat margeritki szkoda palców. Na marginesie posłuchaj jak wypowiada się twoja oblubienica a przestaniesz poprawiać jakieś komputerowe pomyłki. Tacy zdają teraz maturę hahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elvis Presley Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 zgadzam sie w 100 proc glupia pusta nadeta lala do dmuchania Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 totalne gowno muzuyczne Margaret cotowogole jest coreczka misia rysia alko ninja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Stanislaw Lem Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 dlaczgo. rysiu zapina pasy w aucie ? zeby nie wypasc po pijaku na twarz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
czlowiek Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 To ma być reklama dla Andrzeja? To "reklamówka" w całym tego słowa znaczeniu Jacka i opozycji. My takich piosenkareczek nie zapraszamy. Margaret będzie ale na Dniach Stargardu możecie jechać i zbierać autografy od pustej blondynki(bez obrazy innych blondynek) która nie wie skąd pochodzi. Racja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
właściciel Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 to jest ZAZDROŚĆ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Oj, biedni mali rozumem i przerośniętym ego mieszkańcy Ińska, piszący na tym forum ... nic tylko krytyka, obelgi, wyśmiewanie, umniejszanie... a może tak cos konstruktywnego???, może jakaś propozycja wspólnego działania.??? .. krytyka jest prosta... szczególnie jeśi nie ma się pomysłów, jest się ograniczonym "burakiem"/ bo takie stwierdzenie na tym forum najczęściej pada/, ale niestety krytyka nie jest twórcza... pomysły, zrobienie czegos pożytecznego - tak... tylko żeby coś zrobic trzeba miec chociaż !!! kawałek mózgu... nie posądzam piszących na tym forum o to... nie spodziewam się więc konstruktywnej wymiany zdań, raczej opluwanie... ale to może każdy burak, każdy prymityw ... to jest w zasięgu buraczanej ręki ... i tak historia zatacza koło... buraki opluwają buraki... tylko co z tego wynika dla innych !!!??????????????? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Oj, biedni mali rozumem i przerośniętym ego mieszkańcy Ińska, piszący na tym forum ... nic tylko krytyka, obelgi, wyśmiewanie, umniejszanie... a może tak cos konstruktywnego???, może jakaś propozycja wspólnego działania.??? .. krytyka jest prosta... szczególnie jeśi nie ma się pomysłów, jest się ograniczonym "burakiem"/ bo takie stwierdzenie na tym forum najczęściej pada/, ale niestety krytyka nie jest twórcza... pomysły, zrobienie czegos pożytecznego - tak... tylko żeby coś zrobic trzeba miec chociaż !!! kawałek mózgu... nie posądzam piszących na tym forum o to... nie spodziewam się więc konstruktywnej wymiany zdań, raczej opluwanie... ale to może każdy burak, każdy prymityw ... to jest w zasięgu buraczanej ręki ... i tak historia zatacza koło... buraki opluwają buraki... tylko co z tego wynika dla innych !!!???????????????To nie ja od razu mówię. Kto i po co mnie tu wywołuje? Mam swoją ideologię i jej się trzymam. Chociaż tekst jest ok to i tak nie jest mój. Proszę o nie używanie ników które już są do kogoś "jakoś" przypisane. Czekam kiedy "radny" i "rajca" odniosą się do zarzutów Michała w sprawie niemożności znalezienia właściciela działki na której stanęły piaskowe figury. Kiedy usłyszymy, że podatki są w gminie a właściciel za sprzątanie zapłaci gminie i będzie dbał bo to jednak centrum miasta. Musi być sposób na egzekwowanie prawa. Jakby pod moim blokiem nie było odśnieżone, wycięta trawa, nie pozamiatane liście to by nas mieszkańców bloku zaraz ścigano a tu proszę! Sprzątają za darmo i bez pytania właściciela iński cyrk. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
właściciel Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Co wy słuchacie tego Michała ,kim on jest .To prostak jakich mało,to szuja jak cała jego familia . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bobi Napisano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 :D no znam MIchala to dobry chylopak swietnie ciagnie mi laske Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rozalia Napisano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 :D no znam MIchala to dobry chylopak swietnie ciagnie mi laskeTo dlatego tak bardzo odżegnywał się od dziewcząt. Teraz zrozumiałam dlaczego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Adam Mickiewicz Napisano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 To dlatego tak bardzo odżegnywał się od dziewcząt. Teraz zrozumiałam dlaczego.To dlatego tak bardzo odżegnywał się od dziewcząt. Teraz zrozumiałam dlaczego.on jest sam jak dziewczyna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do głupiej rozalki i podob Napisano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 on jest sam jak dziewczynaGłupia rozalka i mickiewicz w jednym piszą żeby coś napisać. Michał jest jaki jest znamy go nie od dziś nie próbuj świnio obrzydzić nam młodego chcącego zmian jedynego odważnego wśród młodych. Piszesz jak dziabnięty mocnym słońcem. zasnąłeś dzisiaj naje....bany że piszesz takie bzdury? Odnieś się do wątku niżej chcę cię mickiewiczu i rozalko przepytać na tamtą okoliczność skoro tak cię interesuje życie mieszkańców gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi