hehehe Napisano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Natknąłem się na to nagranie przez przypadek i zastanawiam się czy nasi samorządowcy to też takie prostactwo czy może lepiej się z tym ukrywają a może ktoś już też usłyszał, że dostanie "w ryja" :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 U nas np. radny Szafran pozwala sobie mówić na "TY" do Burmistrza. Takim też można być prostakiem i rwać się do władzy. Włodzimierz na portalu czepia się świetlicy w Ciemniku taki troskliwy a jednocześnie bywa na imprezie " poznaj sąsiada" ale jaki on tam sąsiad? Szuka wszystkiego żeby zdobyć poparcie. Ale będzie coraz bardziej krucho bo ludzie mają go dosyć. Napisze o problemie na portalu i koniec jego działań. Burmistrz jednak rozwiązuje ludzkie problemy. I jeszcze jedno Pan Burmistrz nie jest zwolennikiem Działoszwskiej i nie wyobraża sobie z nią współpracy. Widać Włodzimierzowi to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
głos Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Jacek Rostowski przeprasza Danutę Huebner "za starą komuszkę"A ja nie mam zamiaru starych, lokalnych komuchów przepraszać.Chociażby dlatego ,że żerowali na garbach robotników.Prawda ciociu i TW "Janek"? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi