Gość Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No co za dokładne dane na temat krok po kroku z życia radnego. Włodzimierzu czy ty posiadasz żonę? Nic mi o tym nie wiadomo bo gdyby tak było to bym o tym wiedział. Ktoś tu miał rację, że sam radny o sobie pisze. Też tak uważam. On ma swój sztab który działa dla niego jak on publicznie gdzieś jest. Potem takie wkręty pisze o byciu z żoną hahahahahahah Odezwał sie wszystko wiedzący Krzysztof paluch, a może byś się leniu za pisanie wniosków wziął, a nie interesujesz się cudzymi żonami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
:) Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 cyt: "Napisano dziś, 12:50UWAGA RODZICE W tutejszym ala przedszkolu dzieje się coś niebywałego.T P D nie zdaje sobie sprawy z powagi istniejącej sytuacji .Starałam się zrozumieć co tam się dzieje i działo.JUŻ ZACZYNAJĄ SIĘ NAGONKI NA dzieci.W ZWIĄZKU z tą sytuacją dzieci są już zabierane do domów.Zła opieka .jest nie od dzisiaj .Co niektóre dzieci są szykanowane,lekceważące i poniżane.to powinno być karane.Ale TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ DZIECI JAK SAMA NAZWA JEST POWINNA POMAGAĆ,A NIE NISZCZYĆ maluszków.Hamstwo nie ma granic.Boję się o swoje dziecko."Matko, nie masz prawa się STARAĆ zrozumieć. Ty MUSISZ zrozumieć. Taka Twoja matczyna powinność, taki Twój obowiązek. Nie dowiesz się niczego kompromitując się tutaj swoją fatalną ortografią. Zainteresuj się. Pójdź. Może i sama się czegoś nauczysz. Przedszkole nie jest chyba obowiązkowe. Nieodpowiada-zabieraj ... tylko ortografii nie ucz na własną rękę. Dziecko Ci tego nie wybaczy. ... a że dzieci są "lekceważące"- w końcu ktoś je tego uczy :) Niestety, przede wszystkim rodzice. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 włodek taki z ciebie katolik , że żyjesz na kocią łapę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 radny!!! Nic u ciebie taktu.Włodek przecież może mieć żonę,narzeczoną,kochankę,osobę towarzyszącą. Nie widzę tu różnicy.Jeśli nawet Włodek w kinie był z osobą towarzyszącą, to przecież nikt nie wymaga,by mieli jakikolwiek ślub. Komu to potrzebne?Czepiasz się nieistotnych detali. Ważne,że był i nie olał spotkania jak to zrobiło wielu radnych, oddając hołd Sybirakom.Jakby nie było skłamał że z żoną a nie z przyjaciółką, koleżanką, partnerką etc. Co za zakłamany dziad..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 krzysiu ty ty w tej kwestii milcz bo twój burek ma żonę i kochankę, włodek się do niego nie umywa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Irytują mnie idiotyczne wpisy oczerniające Włodka, widziałem z okna jak przed 13 tą podjechał pod blok i z żoną poszli do kina, ten idiota powinien Włodka przeprosić, bo na pewno nie on pisał o 12,50 o przedszkolu. No a teraz radny już wie że jestem następnym blokowcem i może mnie wyśledzić i załatwić.Jak nazwać kogoś kto chciałby być przykładem , a sam w skrajny sposób manipuluje wyborców ?. Jeżeli ktoś masowo pisze nie tylko na tym forum , ale także na innych tworząc coraz to nowe postacie i pod wiele innych się podszywając jest dla mnie chory psychicznie. Jeżeli ktoś sam sobie zadaje pytania aby następnie samemu na nie odpowiedzieć , prowokować i opluć kogoś jest dla mnie nie tylko niewiarygodny jest psychopatą . Takie działania włodka znamy już z poprzednich wyborów . Co do wpisu na górze , dla ludzi myślących jest on jednoznaczny i nie potrzeba żadnego komentarza . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jak nazwać kogoś kto chciałby być przykładem , a sam w skrajny sposób manipuluje wyborców ?. Jeżeli ktoś masowo pisze nie tylko na tym forum , ale także na innych tworząc coraz to nowe postacie i pod wiele innych się podszywając jest dla mnie chory psychicznie. Jeżeli ktoś sam sobie zadaje pytania aby następnie samemu na nie odpowiedzieć , prowokować i opluć kogoś jest dla mnie nie tylko niewiarygodny jest psychopatą . Takie działania włodka znamy już z poprzednich wyborów . Co do wpisu na górze , dla ludzi myślących jest on jednoznaczny i nie potrzeba żadnego komentarza .A ty mądralo ile razy pod różnymi nickami tu piszesz i plujesz żarem na Włodka? Tobie wolna ty masz monopol na wszystko idioto. Właśnie kto takiego gamonia będzie słuchał. Jednego stukniętego w mózg. To nie ty będziesz oceniał tylko wszyscy mieszkańcy a oni są w większości do Włodka cokolwiek na niego napiszesz i w jakikolwiek prostacki sposób. Za to komentarz należy się tobie jesteś żwirowskiego gnida i piesek chodzisz na jego smyczy po prostu goń się frajerze i tyle w temacie. Gorszego od ciebie psychopaty i chorego psychicznie na punkcie jednego człowieka nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Biorn Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 włodek taki z ciebie katolik , że żyjesz na kocią łapęmam pytanie kto to jest Wlodek? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 SiemaCzy ktoś wie co się dziś wydarzyło na mieście że straż jezdziła i karetka i kupę policji było Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Podobno strażak potracił rowerzystę ale może być na odwrót jak to w ińsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 SiemaCzy ktoś wie co się dziś wydarzyło na mieście że straż jezdziła i karetka i kupę policji byłomałolatom z baraków się nudziło i podpalili doły Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 A roweżysta Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Podobno strażak potracił rowerzystę ale może być na odwrót jak to w ińskuSprawdziła policja czy owy strażak był trzeźwy? ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
strażak Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 A roweżystaOdjechał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kleoparta Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Sprawdziła policja czy owy strażak był trzeźwy? !Przecież strażacy nie piją !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Macie poczucie humoru. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Z wypadku NIE...kto sobie pokpiwa z czyjejś krzywdy ten jest degeneratem i prostakiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Z łysymi h***** nie rozmawiam adios... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 bo sam jesteś łysy i na do datek farbowanyJak ZOMO z hh ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Prostak i nieudacznik taki jest "gośc" kiedy się macieju ogarniecie i przestaniecie te głupoty wypisywać. Zajmijcie się macieju robotą i po ptoszkach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pędź Napisano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 :ph34r: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Tobie już dawno puściły :ph34r: :ph34r: :ph34r: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
% Napisano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Jakież to ty masz pomysły??? Ty umiesz tylko judzić i judaszować. Takie twoje nazistowsko - zomowskie korzenie. Możesz głębiej z tym ciapakiem piszesz jakby ci słońce na mózg padło. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
korek Napisano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 :ph34r: :ph34r: :ph34r: ty w trzech postaciach. Jak chcesz to jaśniej brzmi stazi, gebels, kapo.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Pogmeraj w swojej znajdziesz na pewno takie kwiatki że ci h** opadnie. Wróć ty już h*** ni masz bo ci odpadł z ćpania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi