witia Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Plan bez zwątpienia jest przekąbinowany a za jego zapisami oprócz planistów stoi Kudła. Burak natomiast firmuje kit jaki mu wciśnięto.Nie bez winy i oszustw jest w tym wszystkim postawa RDOŚ w Szczecinie.Ci ludzie kierują się układami i powiązaniami a nie rolą jaką mają pełnić w trakcie opracowywania jakichkolwiek planów. Niestety winę ponosi Terebecki jako przewodniczący rady, który nie mając żadnej wiedzy potakuje zapisywane głupoty będące szkodliwymi do gminy i społeczeństwa. Czas sprawi że wszyscy winni zostaną pociągnięci do odpowiedzialności. Odnośnik do odpowiedzi
Rudy Napisano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ja jeszcze nie słyszałem o czymś takim.To by dopiero było ŚWIĘTO LASU :lol: :lol: :lol: Odnośnik do odpowiedzi
skala Napisano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Jutro mija czas rozpatrzenia uwag przez burmistrza. Zapewne wszystko odrzucił , bo tylko on ma rację. Zobaczymy. Odnośnik do odpowiedzi
oszukana Napisano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Z tego co wiem to już około 4 roku trwają prace nad planem i jak mówili w kabarecie "końca nie widać".Na prawdziwy koniec okaże się ,że zrobiono go niezgodnie z procedurą, wydano ponad 1 mln. zł za bubel i trzeba wszystko od nowa robić.Tak się dzieje w gminie ,gdzie władza nie wie za co bierze wypłaty.Czas na działania ludzi skrzywdzonych bublem.Powinni tę gminę doprowadzić do upadku finansowego. Odnośnik do odpowiedzi
ekierka Napisano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Można powiedzieć - jaki pan , taki plan!!!!!Szkoda tych kilkaset tysięcy złotych na nic nie znaczący plan i to na dodatek nie dający także żadnych profitów gminie.Gdyby burak chociaż trochę się na tym znał to już dawno by go zastopował i starał się naprawić.A tak mamy kolejne gówno. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi