kinomanka Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Organizatorzy zastrzegają sobie zmiany w programie.9 sierpnia (piątek)KINO MORENA19:30 UROCZYSTOŚĆ OTWARCIA FESTIWALU: "Mundial. Gra o wszystko", reż. Michał Bielawski. Po filmie spotkanie z reżyserem oraz bohaterami filmu.KINO PLENEROWE21:15 "Niemożliwe", reżyseria: Juan Antonio Bayona 10 sierpnia (sobota)KINO MORENA9:00 FILMY I BAJKI DLA DZIECI: "Ralph Demolka"11:00 DOKUMENTY ŚWIATA - OBRAZY WSPÓŁCZESNOŚCI: "Sugar Manâ€, reż. Malik Bendjelloul16:00 NAJNOWSZE KINO POLSKIE: "Strażnicy" reż. Krzysztof Szot, "128 Szczur" reż. Jakub Pączek, "Leszczu" reż. Aleksandra Terpińska, "Nasza klątwa", reż. Tomasz Śliwiński. Po projekcjach spotkanie z aktorem Januszem Chabiorem, reżyserem Tomaszem Śliwińskim oraz bohaterami filmu „Nasza klątwaâ€.19:00 NAJNOWSZE KINO POLSKIE: "Pokłosie", reż. Władysław Pasikowski. Po projekcji spotkanie z odtwórcą głównej roli w filmie, aktorem Ireneuszem Czopem.JASKINIA ZAPOMNIANYCH SNÓW13:00 KINO NASZYCH SĄSIADÓW: "Święta czwórca" (Czechy), reż. Jan Hrebejk16:00 SEZON 2012/2013: "Porwanie" (Dania), reż. Tobias Lindholm19:00 DOKUMENTY ŚWIATA - OBRAZY WSPÓŁCZESNOŚCI: "Kto cię uczył jeździć?" (Niemcy), reż. Andrea ThieleKINO PLENEROWE21:15 "Saga Zmierzch: Przed Świtem - Część 2", reż. Bill CondonKLUB FESTIWALOWY22:00 WIECZÓR WSPOMNIEŃ Z OKAZJI JUBILEUSZU 40. IŃSKIEGO LATA FILMOWEGO11 sierpnia (niedziela)KINO MORENA9:00 FILMY I BAJKI DLA DZIECI: "Merida Waleczna"11:00 SEZON 2012/2013: "Polowanie" (Dania), reż. Thomas Vinterberg16:00 NOWE KINO POLSKIE: "Drogówka", reż. Wojciech Smarzowski. Po projekcji spotkanie z aktorem Marianem Dziędzielem.19:00 DOKUMENTY ŚWIATA-OBRAZY WSPÓŁCZESNOŚCI: "Sekrety miłości", reż. Krystian Matysek. Po projekcji spotkanie z reżyserem Krystianem Matyskiem.JASKINIA ZAPOMNIANYCH SNÓW13:00 KINO W PIĘCIU SMAKACH: "Mad Detective" (Hongkong), reż. Johnnie To, Ka-Fai Wai16:00 PANORAMA KINA WŁOSKIEGO: "Dziewczyny o wielkich sercach", reż. Pupi Avati19:00 KINO NASZYCH SĄSIADÓW: "Lore" (Niemcy), reż. Cate ShortlandKINO PLENEROWE21:15 "Zakochani w Rzymie", reż. Woody AllenKLUB FESTIWALOWY:21:30 KONCERT INDIOS BRAVOS12 sierpnia (poniedziałek)KINO MORENA9:00 FILMY I BAJKI DLA DZIECI: "Renifer Niko ratuje brata"11:00 NOWE KINO POLSKIE: "Imagine", reż. Andrzej Jakimowski16:00 KINO NASZYCH SĄSIADÓW: "Babovresky" (Czechy), reż. ZdenÄ›k Troska19:00 NOWE KINO POLSKIE:JASKINIA ZAPOMNIANYCH SNÓW13:00 PANORAMA KINA WŁOSKIEGO: "Coś pięknego", reż. Paolo Virzi16:00 SEZON 2013: "Broken" (Wielka Brytania), reż. Rufus Norris19:00 PANORAMA KINA WŁOSKIEGO: "Legenda Kaspara Hausera", reż. Davide ManuliKINO PLENEROWE21:15 "Wesele w Sorrento", reż. Susanne BierKLUB FESTIWALOWY21:30 KONCERT MIĄŻSZ13 sierpnia (wtorek)KINO MORENA9:00 FILMY I BAJKI DLA DZIECI: "Uniwersytet potworny"11:00 FESTIWAL KINO PIĘĆ SMAKÓW: "Norwegian Wood" (Japonia), reż. Anh Hung Tran16:00 NOWE KINO POLSKIE: "Mazurek" - reż. Julia Kolberger, "Kojot" - reż. Jędrzej Bączyk, "Joanna" - reż. Aneta Kopacz. Po projekcji spotkanie z reżyserką Anetą Kopacz.19:00 NOWE KINO POLSKIE: "Zaślepiona" - reż. Katarzyna Klimkiewicz.Po projekcji spotkanie z reżyserką filmu.JASKINIA ZAPOMNIANYCH SNÓW13:30 KINO NASZYCH SĄSIADÓW: "Don’t Stop" (Czechy), reż. Richard Rericha16:00 SEZON 2013: "Anomalia" (Belgia, Francja, Holandia), reż. Peter Brosens, Jessica Woodworth19:00 DOKUMENTY ŚWIATA - OBRAZY WSPÓŁCZESNOŚCI: "Koniec czasu. Wszystko zaczyna się teraz" (Kanada/Szwajcaria), reż. Peter MettlerKINO PLENEROWE21:15 "Dzień kobiet" reż. Maria SadowskaKLUB FESTIWALOWY21:30 KONCERT CHORZY14 sierpnia (środa)KINO MORENA9:00 FILMY I BAJKI DLA DZIECI: "Zambezia"11:00 DOKUMENTY ŚWIATA - OBRAZY WSPÓŁCZESNOŚCI: "Więcej niż miód", reż. Markus Imhoof16:00 NOWE KINO POLSKIE: "Dziewczyna z szafy" - reż. Bodo Kox. Po projekcji spotkanie z aktorami Erykiem Lubosem oraz Magdaleną Różańską.19:00 NOWE KINO POLSKIE: "Układ zamknięty" - reż. Ryszard Bugajski. Po projekcji spotkanie z reżyserem Ryszardem Bugajskim oraz aktorką Marią Mamoną.JASKINIA ZAPOMNIANYCH SNÓW13:00 KINO NASZYCH SĄSIADÓW: "Vendeta" (Czechy), reż. Miroslav OndruŁ¡16:00 MOJE ARCYDZIEŁO: "Człowiek z kamerą", reż. Dżiga Wiertow. Wprowadzenie Grzegorz Pieńkowski.19:00 PANORAMA KINA WŁOSKIEGO: "È stato il figlio", reż. Daniele CiprìKINO PLENEROWE21:15 "Sęp" reż. Eugeniusz KorinKLUB FESTIWALOWY21:30 KONCERT ZGAGAFARI15 sierpnia (czwartek)KINO MORENA9:00 FILMY I BAJKI DLA DZIECI: "ŻÓŁWIK SAMMY 2"11:00 DOKUMENTY ŚWIATA - OBRAZY WSPÓŁCZESNOŚCI: "Scena zbrodn", reż. Joshua Oppenheimer16:00 NOWE KINO POLSKIE: "Abu Haraz" - reż. Maciej Drygas. Po projekcji spotkanie z reżyserem Maciejem Drygasem.19:00 NOWE KINO POLSKIE: "Zdjęcie" - reż. Maciej Adamek. Po projekcji spotkanie z reżyserem Maciejem Adamkiem i aktorem Andrzejem Chyrą.JASKINIA ZAPOMNIANYCH SNÓW13:00 NOWE KINO POLSKIE: "Nirwana Fish" - reż. Marcin Klinger, "Sztuka znikania", reż. Bartek Konopka.16:00 KINO NASZYCH SĄSIADÓW: "Vincent chce nad morze" (Niemcy), reż. Ralf Huettner19:00 NOWE KINO POLSKIE: "Mundial. Gra o wszystko" - reż. Michał BielawskiKINO PLENEROWE21:15 "Yuma", reż. Piotr MularukKLUB FESTIWALOWY21:30 KONCERT UL/KR16 sierpnia (piątek)KINO MORENA9:00 FILMY I BAJKI DLA DZIECI: "Tedi i poszukiwacze zaginionego miasta"11:00 MOJE ARCYDZIEŁO: "Iluminacja", reż. Krzysztof Zanussi16:00 DOKUMENTY ŚWIATA - OBRAZY WSPÓŁCZESNOŚCI: "f*** For Forest" reż. Michał Marczak. Po projekcji spotkanie z reżyserem Michałem Marczakiem.19:00 NOWE KINO POLSKIE: "Wiatr od morza czyli big-beat po szczecińsku", reż. Mieczysław Wszewłoga. Po projekcji spotkanie z twórcami i bohaterami filmu.20:30 NOWE KINO POLSKIE: "Ojciec i syn", reż. Paweł Łoziński.JASKINIA ZAPOMNIANYCH SNÓW13:00 NOWE KINO POLSKIE: "Psubrat" reż. Maria Zbąska , "Errata" reż. Arkadiusz Biedrzycki, "Zabicie ciotki" – reż. Mateusz Głowacki , "Miruna" reż. Piotr Sułkowski16:00 AFRYKAMERA: "Pegaz" reż. Mohamed Mouftaki. Po projekcji spotkanie z Przemysławem Stępieniem - dyrektorem artystycznym festiwalu Afrykamera.19:00 KINO NASZYCH SĄSIADÓW: "We mgle" reż. Sergei Loznitsa22:00 OGNISKO oraz KONCERT KLASYKI POLSKIEGO BIG-BEATU 17 sierpnia (sobota)KINO MORENA9:00 FILMY I BAJKI DLA DZIECI: "Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości"11:00 SEZON 2013: "W kręgu miłości", reż. Felix Van Groeningen16:00 DOKUMENTY ŚWIATA - OBRAZY WSPÓŁCZESNOŚCI: "Wyprawa na koniec świata", reż. Daniel Dencik19:00 UROCZYSTE ZAKOŃCZENIE FESTIWALU: "Ogród" (Słowacja), reż. Martin SulikJASKINIA ZAPOMNIANYCH SNÓW13:00 PANORAMA KINA WŁOSKIEGO: "Reality" reż. Matteo Garrone16:00 ANIMACJA W SŁUŻBIE PROPAGANDY. Projekcja radzieckich i amerykańskich filmów z czasów II wojny światowej. Prelekcja Grzegorza Pieńkowskiego.18 sierpnia (niedziela)KINO MORENA11:00 SEZON 2013: "Życie Pi" reż. Ang Lee13:00 SEZON 2013: "Jeździec znikąd" reż. Gore Verbinski16:00 SEZON 2013: "Iluzja†reż. Louis LeterrierA przecież miasteczko mogły by tylko korzystać na tej 40-letniej imprezie. Pod warunkiem,że burmistrz ma coś pod czaszką i myśli. Tutaj niestety nastąpił całkowity zanik zdrowego myślenia, nastawionego na promocję miasteczka i całej gminy. Cieszy jedynie upartość i cel przyświecający organizatorom pomimo postawy burmistrza. Należy mieć nadzieję na sentyment i historię tej ińskiej "neverly story" trwającej już 40 lat. Tak trzymać i nie zwracać uwagi na tych co im wystaje słoma z gumiaków. Pozdrowienia dla wszystkich kinomanów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Program taki sobie. Żadnych gości z pierwszych stron gazet. Już się wybalowali w Kołobrzegu w Gdyni. Kto tu przyjedzie do wiochy zabitej dechami. Nawet jak Stowarzyszenie się stara to jeszcze potrzeba dobrej woli władz. Waszego burmistrza do niczego nie można namówić. Zawsze jest jedna zasłona -to brak pieniędzy.Co za wstyd dla mieszkańców. Bo to oni się tłumaczą za niego dlaczego każdego roku spadamy na większe dno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kochamKINOteż :) Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Dlaczego program 'taki sobie'? Bardzo dobre pozycje ... interesującą mnie większość już widziałam, ale warto zobaczyć jeszcze raz. Osobiście polecam : 'Niemożliwe'- świetny, ' Drogówkę'- rewelacyjny, dla fanów Sagi, oczywiście 'Przed Świtem', Dalej, 'Dzień Kobiet', 'Układ Zamknięty', ' Życie Pi', 'Jeździec znikąd' i oczywiście wspaniała 'Iluzja'- to filmy, które widziałam i ...gorąco polecam :) Dzieci rzecz jasna warto się pozbywać a filmy dla nich fajne :) Nie narzekajcie. Ciągle tylko narzekacie. Kto komu broni kramy stawiać i kasę łupać?! Wystarczy mieć swój wkład i zapał :) Przecież nikt nic nikomu nie da za darmo! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Wszedłeś tu na każdy wątek popierdoliłeś trochę głupot i spuściłeś się na maxa. Polecaj i serwuj włazodupie. Myślisz, że jak wejdziesz i naskrobiesz coś to za to płacą chyba tobie za lizanie lizaka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
SEKSOCHOLIK Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ...ja sie nie spuszczam. Ja ...dochodze idioto! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ...ja sie nie spuszczam. Ja ...dochodze idioto!Biedroni nie akceptuję wypad stąd!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
SEKSOCHOLIK Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Sam se wypadaj ...na idiotę :) Ja nie akceptuję niedorobów umysłowych- krótko mówiąc, sam se spadaj- nie chce mi się z Tobą gadać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Sam se wypadaj ...na idiotę :) Ja nie akceptuję niedorobów umysłowych- krótko mówiąc, sam se spadaj- nie chce mi się z Tobą gadać.Czy ja mówiłem, że chcę z tobą gamoniu gadać? Powiedziałem WYPAD fiucie pokręcony. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Przyjdź i zabierz mi komputer, złamany przygłupie :)Siedzę na c****, kretynie...a ty se jaja przypadkiem kaloszami przydeptujesz ... i stąd te bzdury na ekranie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jak znam życie to na ilf będzie się działo oj będzie. Elyty za darmochę pochlają celebryty wydmuchają i już. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ... jak ja znam życie to rzesze będą pękać z zazdrości, że sobie nie zamoczą :)Ani dzioba ...ani mózgu :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ... pardon...fiuta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kochamKINOteż :) Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 ...ach ...nie wspomniało mi się, żeby nie pobudzać 'delikatnych' klimatów. 'Pokłosie'- dla tych, którzy nie widzieli podczas ińskiej projekcji ...gorąco polecam :) :) :) ściągniecie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 " Pokłosie" to film na polityczne zamówienie PO. Tylko taki kretyn jak ty nie polak tak entuzjastycznie podchodzisz do tej produkcji. Prawdziwi ludzie którzy także przeszli na własnej skórze tę część historii są zdegustowani. Tak wszawa PO zatraca naszą prawdziwą przeszłość. Dla mnie to ty jesteś zwyczajny debil któremu woda sodowa na punkcie władzy uderzyła do głowy. A ty w końcu ściągnij maskę i pokaż twarz żwirkowy sługusie i burkowy psie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Jak oglądam zdjęcia na stronie gminy, to aż ręka świerzbi widząc tych komuszych nierobów. Tak niektórzy przetrwali większość dorosłego życia. Jadą na garbie miejscowej ciemnoty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 A czyjaż facjata ci nie pasuje ? Wymień z nazwiska, nie bój się............kacapie zapyziały ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 A czyjaż facjata ci nie pasuje ? Wymień z nazwiska, nie bój się............kacapie zapyziały !Mnie się na ten przykład twoja nie podoba zwłaszcza z tym bezczelnym jęzorem. Ty burkowy klakierze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 A czyjaż facjata ci nie pasuje ? Wymień z nazwiska, nie bój się............kacapie zapyziały !Zobacz na wieżę, torbę zapowietrzoną czy jego uśmiechniętego buraka,animatora i innych. Są też komuchy spoza gminy i to wielu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Zobacz na wieżę, torbę zapowietrzoną czy jego uśmiechniętego buraka,animatora i innych. Są też komuchy spoza gminy i to wielu.Byli, są i będą a tobie żal du.ę ściska ? Ludzie mają do nich większe zaufanie niż do was nawiedzeni katole !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Od katoli cztery kroki w tył ty pojebcu!!! Chyba z tej pustej głowy włosy ci łysolu wyleciały. Byli, są ale mam nadzieję opuszczą ten padół i przyjdzie czas rozliczenia. Takich dupków jak ty też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 http://www.silf.pl/?p=102Oglądajcie drodzy państwo już niedługo takie obrazki z tomkowiakiem i gilem w tle będziecie oglądać coraz częściej. Wernisaże, koktajle i promowanie siebie za naszą kasę. Nieroby i zjadacze nienależnego chleba. takie same obrazki na ilf żenada, katastrofa kulturalna, dno moralne i nic więcej.............................. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 http://www.portalinsko.pl/Dziękujemy Włodzimierzu, że tak po raz pierwszy napisałeś jak było. To ci się rzadko zdarza. Czyżby za kulisami czyjeś rączki uściskałeś? Zapamiętaj- z nami zawsze możesz wygrać a z innymi zawsze przegrasz. Gratuluję tobie odwagi, że oceniłeś nasze przygotowania do ILF pozytywnie. Chętnie widzimy w naszych szeregach! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Wszędzie szafran , jakim trzeba być naiwniakiem aby pisać o sobie jako osoba trzecia , manipulować ludźmi i starać się kierować na swoją stronę www. ?Ten pan nam całkiem zbaraniał :D . Tylko patrzeć jak zacznie sam do siebie gadać na sesjach , w pisaniu już tego dokonał , zadając sobie pytania i udzielając na nie odpowiedzi :D - chętnie widzimy cię w naszych szeregach ! - :D chciałbyś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Wszędzie szafran , jakim trzeba być naiwniakiem aby pisać o sobie jako osoba trzecia , manipulować ludźmi i starać się kierować na swoją stronę www. ?Ten pan nam całkiem zbaraniał :D . Tylko patrzeć jak zacznie sam do siebie gadać na sesjach , w pisaniu już tego dokonał , zadając sobie pytania i udzielając na nie odpowiedzi :D - chętnie widzimy cię w naszych szeregach ! - :D chciałbyśSzafran jest super i de best tak trzymać!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Lepszy szafran w garści niż niemiec na dachu :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi