Gość Napisano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ma tam powstać biedronka :D!!! Ponoć niedogadali się z pietrasem i chcą ja postawić w tamtym miejscu :)))) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Miejsce jest dobre niezłe. Na pewno lepsze niż w pierwotnym planie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Dla mnie bomba ale o nowej stacji paliw też ktoś powinien pomyśleć bo teraz jadę tylko wtedy jak mam robić zakupy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Dla mnie bomba ale o nowej stacji paliw też ktoś powinien pomyśleć bo teraz jadę tylko wtedy jak mam robić zakupy.Będzie będzie ty się nie bój........Tylko w innym miejscu...............Stacja już od dawna była planowana poza Ińskiem w stronę Ciemnika........Nie od razu Rzym zbudowali.................. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
strażak Sam Napisano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A gdzie będą kupować paliwo do tego nowoczesnego pojazdu. A może on już na wodę będzie jeździł? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dowoziciel paliwa Napisano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2013 wszelkie paliwo, do aut, kosiarek, pił, itd, itp, a także dla strażaków dowozi osobiście pan burmistrz w karnistrze w bagażniku służbowej Astry Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lol Napisano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2013 wszelkie paliwo, do aut, kosiarek, pił, itd, itp, a także dla strażaków dowozi osobiście pan burmistrz w karnistrze w bagażniku służbowej AstryNo to chyba, że tak!!! W końcu on podjął decyzję o likwidacji a przynajmniej nic nie zrobił żeby została. Już widzę burmistrza jak podjeżdża do mnie i pyta czy nie chcę zatankować. Może taka rola jemu pisana być akwizytorem. jednak z tego co go znam to woli być LIKWIDATOREM hłe hłe hłe. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
astra Napisano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2013 może wozić Zubik Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Co ma tu do rzeczy ZUBiK??? Czy jeszcze taka firma u nas jest? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2013 To ja zamawiam u buraka ziemniaki pieczone i piwo,oczywiście dowóz bezpłatny, na koszt podatników. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi