Skocz do zawartości

Amba Fatima, kolejny raz wody w Ińsku ni ma...

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Bur napisał:

Burmistrz nie przejmuje sie wodą w kranie. On wodę na kawę w urzędzie kupuje w butelkach w Dino. Taka prawda

Burki o swoje dupska dbają, wody z brudnych zardzewiałych rur sie nie napiją.

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Gość napisał:

Buraka nie pytaj bo i tak skłamie

Dredowiec-dyrektor Ińskiego lata filmowego kilka lat temu poprzyklejał do ścian hoteliku w centrum Ińska plastikowe "cegiełki",które miały zastąpić odpadające płytki.Nie zastąpiły,bo odpadły i szpecą Ińsko w  samym centrum. Od dwóch miesięcy leżą m.in .przed pocztą i przed hotelikiem.

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.03.2023 o 18:32, o żesz napisał:

Dredowiec-dyrektor Ińskiego lata filmowego kilka lat temu poprzyklejał do ścian hoteliku w centrum Ińska plastikowe "cegiełki",które miały zastąpić odpadające płytki.Nie zastąpiły,bo odpadły i szpecą Ińsko w  samym centrum. Od dwóch miesięcy leżą m.in .przed pocztą i przed hotelikiem.

Przecież wieża,burak i kupa to ta sama klika i to od dawno.Teraz łupią gminę sorry mieszkańców.

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.03.2023 o 18:32, o żesz napisał:

Już nie leżą-posprzątane. Jednak ta kafejka internetowa działa. Super!!!

Odnośnik do odpowiedzi
  • 2 lata później...

zastanawiaĹam siÄ jak to jest tu z segregacjÄ Ĺmieci bo nie zauwaĹźyĹam oddzielnych pojemnikĂłw na surowce wtĂłrne. Nie wiem co siÄ dziejÄ ze Ĺmieciami ktĂłre sÄ ku mojemu zdziwieniu doĹÄ czÄsto zabirane. Czy moje wysiĹki segregowania Ĺmieci ma jakiĹ sens skoro i taak wyrzucam wszystko do jednego kosza na Ĺmieci?

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie
  • Dodaj nową pozycję...