Kobieta Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 WIDZICIE JAKĄŚ RÓŻNICĘ? BO JA NIE.WY JEDYNIE NAŚLADUJECIE BURMISTRZA. ALE I TAK MU DO PIĘT NIE SIĘGACIE. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 ja widzę różnicę, już od pewnego czasu na życzeniach brak Jacka Tomkowiaka, a to oznacza, że burmistrz się z nim poróżnił, w pierwszej kadencji pokłócił się z Zimnickim w drugiej z Tomkowiakiem, w końcu zostanie sam jak palec Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 ja widzę różnicę, już od pewnego czasu na życzeniach brak Jacka Tomkowiaka, a to oznacza, że burmistrz się z nim poróżnił, w pierwszej kadencji pokłócił się z Zimnickim w drugiej z Tomkowiakiem, w końcu zostanie sam jak palecWłodek nie knuj i nie wymyślaj politycznej ściemy. Burmistrz ma ze wszystkimi dobre kontakty i nic tego nie zmieni. Nawet wasze ogłupianie narodu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 a ty dalej swoje, cały czas trafiasz jak kulą w płot Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Kule to ty masz na nodze a dziurę to w mózgu! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 ty za to zamiast mózgu masz wywrotkę żwiru Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 ty za to zamiast mózgu masz wywrotkę żwiruNo cóż ja sobie myślałem? Że twardogłowy bezmózgowiec może prowadzić merytoryczną dyskusję! Biorąc rzecz logistycznie nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Opozycja nie zna w swoim języku pojęcia "dyskusja". Oni tylko coś oznajmują, ogłaszają, protestują, żądają, och czego tu jeszcze nie wymienić. Za to nic w konkretach. Szkoda że już nie macie medium w postaci 7 Dni Stargardu i jego redaktora. Po ostatnim wpisie na portalu doczekaliśmy tylko życzeń z okazji dnia kobiet. jak to dziwnie brzmi kiedy ludzie wyzywający nas od ub-ków, komuchów świętują zakłamanie komunistyczne święto. Obłuda w pełnej krasie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Żadnym kobietom życzeń nie składam bo jest równouprawnienie. Dzień chłopa czemu nie? Też mogę flaszkę przechylić. Baby do garów chłopy do flaszki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi