Brawo dla Małgosi!!!!! Napisano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Uważam, ze wyglądała doskonale/ możne trochę za krótka ta sukienka, faktycznie...../ ale piękny makijaż, świetne włosy, kapitalny ruch sceniczny............i najważniejsze zaśpiewała bardzo, bardzo dobrze. Jestem wprost przerażona, tym co wy tu wypisujecie. To okrutne. Trzymaj się Małgosiu i Wy szanowni rodzice GWIAZDY - bo tak Ją nazwać trzeba!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 21 minut temu, Brawo dla Małgosi!!!!! napisał: Uważam, ze wyglądała doskonale/ możne trochę za krótka ta sukienka, faktycznie...../ ale piękny makijaż, świetne włosy, kapitalny ruch sceniczny............i najważniejsze zaśpiewała bardzo, bardzo dobrze. Jestem wprost przerażona, tym co wy tu wypisujecie. To okrutne. Trzymaj się Małgosiu i Wy szanowni rodzice GWIAZDY - bo tak Ją nazwać trzeba!!!! W dodatku podczas prezentacji wokalnej,a także po ogłoszeniu wyników tylko Małgosia pamiętała o tym,by się pięknie uśmiechać. Brawo Małgosiu!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Jak dla mnie to zdecydowanie wszystko było na plus, łącznie /faktycznie tak było/.....uśmiechem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Mnie tez się podobało wygrała nawet z Górniak, to sukces, a na Eurowizje jeszcze sie załapie, mloda dziewczyna, całe zycie przed nią. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 51 minut temu, Gość napisał: Ludzie opamietajcie sie,sam jad z was plynie.Ktokolwiek cos osiagnie opluwacie go z kazdej strony.Kaska Ragaman wyjechala byla dla was najgorsza k....wa , Faliszewskiego ktos pochwalil ze dobry fachowiec,to pisaliscie ze partacz,Ragamanka otworzyla sobie lumpa to zlodziejka a Goska sie wybila to patologia.Napiszcie cos o sobie,z checia poczytam wasza biografie,wiekszosc to napewno nieudacznicy ktorzy nie potrafia sami niczego osiagnac,a z zazdrosci opluwaja innych. Czemu my mamy ustąpić jak Rysiek zaczął. Obraził nas i tyle.A dzidzia wisi na każdym ogólnokrajowym portalu. Komentarze takie że szczena opada. Tam dopiero wylali wiadro pomyj na jej psiutkę i beztalencie głosowe. Puki Tusek ściskał to OLT sponsorowało, teraz polsaty i tvn ale widać Bruksela nie głosowała bo wygrana przepadła. A taka pewna była już rączki do góry podnosiła ale niestety tym razem Polacy zdecydowali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Godzinę temu, Brawo dla Małgosi!!!!! napisał: Uważam, ze wyglądała doskonale/ możne trochę za krótka ta sukienka, faktycznie...../ ale piękny makijaż, świetne włosy, kapitalny ruch sceniczny............i najważniejsze zaśpiewała bardzo, bardzo dobrze. Jestem wprost przerażona, tym co wy tu wypisujecie. To okrutne. Trzymaj się Małgosiu i Wy szanowni rodzice GWIAZDY - bo tak Ją nazwać trzeba!!!! Wokalne dno!!!!! Tak piszą znawcy tematu na muzycznych portalach jak nie umiesz czytać to masz problem. c*** się tym razem nie sprzedała. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 4 minuty temu, Gość napisał: Czemu my mamy ustąpić jak Rysiek zaczął. Obraził nas i tyle.A dzidzia wisi na każdym ogólnokrajowym portalu. Komentarze takie że szczena opada. Tam dopiero wylali wiadro pomyj na jej psiutkę i beztalencie głosowe. Puki Tusek ściskał to OLT sponsorowało, teraz polsaty i tvn ale widać Bruksela nie głosowała bo wygrana przepadła. A taka pewna była już rączki do góry podnosiła ale niestety tym razem Polacy zdecydowali. No i tyle w temacie. Nic nie muszę dodawać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 1 godzinę temu, Gość napisał: Czemu my mamy ustąpić jak Rysiek zaczął. Obraził nas i tyle.A dzidzia wisi na każdym ogólnokrajowym portalu. Komentarze takie że szczena opada. Tam dopiero wylali wiadro pomyj na jej psiutkę i beztalencie głosowe. Puki Tusek ściskał to OLT sponsorowało, teraz polsaty i tvn ale widać Bruksela nie głosowała bo wygrana przepadła. A taka pewna była już rączki do góry podnosiła ale niestety tym razem Polacy zdecydowali. Ciebie można obrazić? twoje wpisy swiadcza, że reprezentujesz rynsztok, wrzuc na luz i odczep sie od porzadnych ludzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 http://www.pudelek.pl/artykul/90079/szpak_do_margaret_i_gorniak_kazdy_mial_rowne_szanse_wyniki_sa_niepodwazalne/?utm_source=Serwisy_WP&utm_medium=RStream&utm_campaign=hot# Tym razem "Pudelek"okazał się obiektywny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jak to jest Napisano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 http://stargard.naszemiasto.pl/artykul/wywiad-margaret-wie-co-robi,2542050,art,t,id,tm.html Nie wierzę nawet święci są. A córka intrygi robi że piosenka Szpaka to plagiat. Fan Club Margaret nie może pogodzić się z porażką a tatuś niepowodzenie córki widzi w złym systemie głosowania. Bo z jednej komórki mógł wysłać a z drugiej nie - może ta druga była służbowa i była blokada??? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
burak Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 http://www.pomponik.pl/plotki/news-margaret-zachwyca-sie-donaldem-tuskiem,nId,1935789?parametr=pomponik_wntt&sId=2160189 Już wiemy skąd kasa na beztalencie Małgosi stary sponsor mile widziany... http://www.pomponik.pl/plotki/news-margaret-jest-znowu-singielka-to-koniec-milosci,nId,2160077?parametr=pomponik_wntt&sId=2160189 Mądry chłopak! Ja bym taką też kopnął w d*** ale co przynim zyskała to jej przeciez całą produkcję jej prowadził... http://www.pomponik.pl/plotki/news-margaret-opowiedziala-o-swoim-fetyszu-potrafi-robic-to-godzi,nId,2160189?parametr=pomponik_dol Trzeba być niezłym psycholem i skończoną idiotką żeby takie głupoty mówić. Niedorozwinięty karzeł. Dewiantka chora psychicznie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Przestań tu wylewać swoje gorzkie żale, nikogo twoje frustracje nie obchodzą, daj sobie d**+ie siana i uspokój się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
brawo Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 3 godziny temu, burak napisał: http://www.pomponik.pl/plotki/news-margaret-zachwyca-sie-donaldem-tuskiem,nId,1935789?parametr=pomponik_wntt&sId=2160189 Już wiemy skąd kasa na beztalencie Małgosi stary sponsor mile widziany... http://www.pomponik.pl/plotki/news-margaret-jest-znowu-singielka-to-koniec-milosci,nId,2160077?parametr=pomponik_wntt&sId=2160189 Mądry chłopak! Ja bym taką też kopnął w d*** ale co przynim zyskała to jej przeciez całą produkcję jej prowadził... http://www.pomponik.pl/plotki/news-margaret-opowiedziala-o-swoim-fetyszu-potrafi-robic-to-godzi,nId,2160189?parametr=pomponik_dol Trzeba być niezłym psycholem i skończoną idiotką żeby takie głupoty mówić. Niedorozwinięty karzeł. Dewiantka chora psychicznie. AA ja się zgadzam . Narobiła szumu z zazdrości że wygrał Szpak. Ojciec rozpowszechniał teorie spiskowe że głosowanie nielegalne że córeczka zasłużyła na Eurowizję a tu kicha. Została reklama butów i komórek. To też kasa ale już nie prestiż.Tatusiowi polecam ten oto tekst. http://muzyka.onet.pl/newsy/michal-szpak-color-of-your-life-to-plagiat/30wmp7 Ku przestrodze jak dalej Jamroży będą pluć na Szpaka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Przestań pisac sam ze soba, przyczepiłes sie jak kleszcz psiej du+py i rżniesz głupa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pisz pisz Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 4 godziny temu, brawo napisał: AA ja się zgadzam . Narobiła szumu z zazdrości że wygrał Szpak. Ojciec rozpowszechniał teorie spiskowe że głosowanie nielegalne że córeczka zasłużyła na Eurowizję a tu kicha. Została reklama butów i komórek. To też kasa ale już nie prestiż.Tatusiowi polecam ten oto tekst. http://muzyka.onet.pl/newsy/michal-szpak-color-of-your-life-to-plagiat/30wmp7 Ku przestrodze jak dalej Jamroży będą pluć na Szpaka. Pisz pisz to miejscowi mają szansę poczytać prawdy o tej "gwieździe" od siedmiu boleści. Ja cię nie mogę godzinami po kąpieli "suszy się suszarką" albo rano czyta książkę i suszarka dmucha. Wcale się nie dziwię że normalny facet z nią nie wytrzymał bo to świruska. Pamięć z dzieciństwa- mama usypiała ją włączoną suszarką. Mama i tata pedagodzy ja zwykły rodzic ale dziecko usypiam bajką, głaskaniem, włączonym akwarium, smoczkiem ale włączyć dziecku suszarkę i kazać spać to znęcanie się na dzieckiem. Patologia! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 16 minut temu, pisz pisz napisał: Pisz pisz to miejscowi mają szansę poczytać prawdy o tej "gwieździe" od siedmiu boleści. Ja cię nie mogę godzinami po kąpieli "suszy się suszarką" albo rano czyta książkę i suszarka dmucha. Wcale się nie dziwię że normalny facet z nią nie wytrzymał bo to świruska. Pamięć z dzieciństwa- mama usypiała ją włączoną suszarką. Mama i tata pedagodzy ja zwykły rodzic ale dziecko usypiam bajką, głaskaniem, włączonym akwarium, smoczkiem ale włączyć dziecku suszarkę i kazać spać to znęcanie się na dzieckiem. Patologia! Głupoty pleciesz.Od dawna suszarka używana jest po to,by małe dziecko usnęło,gdy z tym ma klopoty. Szum suszarki podobny jest do szumu,gdy dziecko jest w łonie matki,więc się uspokaja.A tak naprawdę to w sensie popularności nikt z Ińska nie zaszedł tak wysoko.Więc mamy się wstydzić,czy mamy być z tego dumni?Nie jestem z rodziny Małgosi,ale jestem z niej dumny-Ińszczanin Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Cały czas nie wiedziała skąd jest a tu nagle jak trzeba było oddać głos to przypomniała sobie że jest z Ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Spadaj baranie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Godzinę temu, Gość napisał: Głupoty pleciesz.Od dawna suszarka używana jest po to,by małe dziecko usnęło,gdy z tym ma klopoty. Szum suszarki podobny jest do szumu,gdy dziecko jest w łonie matki,więc się uspokaja.A tak naprawdę to w sensie popularności nikt z Ińska nie zaszedł tak wysoko.Więc mamy się wstydzić,czy mamy być z tego dumni?Nie jestem z rodziny Małgosi,ale jestem z niej dumny-Ińszczanin Ty chyba też słuchałeś suszarki w łonie matki i dlatego jestes dzisiaj taki, ułomkiem. Przyznaję o metodzie "suszarki" pierwsze słyszę hahahahaha.Słuchanie muzyki w ciąży, czytania książek, prawidłowe odżywianie ale suszarka??? Godzinę temu, Gość napisał: Cały czas nie wiedziała skąd jest a tu nagle jak trzeba było oddać głos to przypomniała sobie że jest z Ińska Mieszkańcy już powiedzieli co o niej myślą. Przegrała bo nie dostała naszych głosów. Nie dostała ich bo wszyscy wiedzą że uwielbia Tuska a jak Tuska to POwska zdzira.Ta partia ma złe notowania więc tym razem Małgosi nie wyszło. I suszarka nic nie pomogła. Czas poprawić IQ bo taka pusta że za każdym razem jak coś palnie to jak cepem o ścianę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Spadaj baranie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 42 minut temu, Gość napisał: Ty chyba też słuchałeś suszarki w łonie matki i dlatego jestes dzisiaj taki, ułomkiem. Przyznaję o metodzie "suszarki" pierwsze słyszę hahahahaha.Słuchanie muzyki w ciąży, czytania książek, prawidłowe odżywianie ale suszarka??? Mieszkańcy już powiedzieli co o niej myślą. Przegrała bo nie dostała naszych głosów. Nie dostała ich bo wszyscy wiedzą że uwielbia Tuska a jak Tuska to POwska zdzira.Ta partia ma złe notowania więc tym razem Małgosi nie wyszło. I suszarka nic nie pomogła. Czas poprawić IQ bo taka pusta że za każdym razem jak coś palnie to jak cepem o ścianę. Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 13 minut temu, Gość napisał: Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spadaj baranie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Godzinę temu, Gość napisał: Ty chyba też słuchałeś suszarki w łonie matki i dlatego jestes dzisiaj taki, ułomkiem. Przyznaję o metodzie "suszarki" pierwsze słyszę hahahahaha.Słuchanie muzyki w ciąży, czytania książek, prawidłowe odżywianie ale suszarka??? Mieszkańcy już powiedzieli co o niej myślą. Przegrała bo nie dostała naszych głosów. Nie dostała ich bo wszyscy wiedzą że uwielbia Tuska a jak Tuska to POwska zdzira.Ta partia ma złe notowania więc tym razem Małgosi nie wyszło. I suszarka nic nie pomogła. Czas poprawić IQ bo taka pusta że za każdym razem jak coś palnie to jak cepem o ścianę. Brawo!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 29 minut temu, Gość napisał: Brawo!!!!!! Spadaj baranie nikogo twoje wypociny nie interesują! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dźwięk Napisano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 19 godzin temu, brawo napisał: AA ja się zgadzam . Narobiła szumu z zazdrości że wygrał Szpak. Ojciec rozpowszechniał teorie spiskowe że głosowanie nielegalne że córeczka zasłużyła na Eurowizję a tu kicha. Została reklama butów i komórek. To też kasa ale już nie prestiż.Tatusiowi polecam ten oto tekst. http://muzyka.onet.pl/newsy/michal-szpak-color-of-your-life-to-plagiat/30wmp7 Ku przestrodze jak dalej Jamroży będą pluć na Szpaka. Masakra Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi