Basia Napisano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Bylam dzisiaj na zakupach w biedronce i znowu to samo.Czy w tych wnekach przy kasach musza byc cukierki,gazetki albo inne bzdury,ktore po prostu przeszkadzaja przy pakowaniu i ukladaniu zakupow?Na samym poczatku,zaraz po otwarciu bylo wszystko ok,a potem jakis geniusz wpadl na ten pomysl. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Mnie też to irytuje. Już i tak ceny mają z kosmosu, a na odchodne jeszcze muszą jakieś dziadostwo wciskać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Piotr Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Jak Ci nie pasuje Biedra to chodz na zakupy do Dino lub Żabki, jak cały czas kupuje u Pani Grażyny i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Nie zaśmiecać forum głupotami. To jest miejsce poświęcone na wychwalanie Liwaka Kupy i ich przydupasów z Rady. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lista Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Godzinę temu, żwir napisał: Nie zaśmiecać forum głupotami. To jest miejsce poświęcone na wychwalanie Liwaka Kupy i ich przydupasów z Rady. Goń się frajerze na te swoje forum Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 W dniu 21.01.2023 o 20:51, Basia napisał: Bylam dzisiaj na zakupach w biedronce i znowu to samo.Czy w tych wnekach przy kasach musza byc cukierki,gazetki albo inne bzdury,ktore po prostu przeszkadzaja przy pakowaniu i ukladaniu zakupow?Na samym poczatku,zaraz po otwarciu bylo wszystko ok,a potem jakis geniusz wpadl na ten pomysl. Najgorsze są źle oznakowane towary i w promocji. Bierzesz bo myślisz, że jest promka, a przy kasie okazuje się, że system nie działa albo promocji nie ma. I to się nagminnie zdarza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
klientka Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 15 godzin temu, Paweł napisał: Najgorsze są źle oznakowane towary i w promocji. Bierzesz bo myślisz, że jest promka, a przy kasie okazuje się, że system nie działa albo promocji nie ma. I to się nagminnie zdarza. Ińska Biedronka to zaprzeczenie jej funkcji,Ińsko ma managera z księżyca.Zresztą obsługa jest taka sama,dno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tatar Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 26 minut temu, klientka napisał: Ińska Biedronka to zaprzeczenie jej funkcji,Ińsko ma managera z księżyca.Zresztą obsługa jest taka sama,dno. Przeginacie!. Ja jestem zadowolony z obsługi w naszej Biedronce. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Kasy samoobsługowe. Tego mi tam najbardziej brakuje. W Chociwelu sprawdza się to świetnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
klient Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 27 minut temu, tatar napisał: Przeginacie!. Ja jestem zadowolony z obsługi w naszej Biedronce. Do obsługi też nic nie mam. Mili, mówią dzień dobry, pomagają jak się czegoś szuka, to jest ok. Ale błędy w cenach i promocjach faktycznie się zdarzają. No i te notorycznie zatkane miejsca na zakupy. Na trójce i czwórce niech będą, ale na jedynce i dwójce mogliby sobie odpuścić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ania Napisano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Kasy samoobsługowe to dobry pomysł. Z tego co zauważyłam to poza konkretnymi godzinami i sezonem ruch jest taki sobie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkaniec Napisano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 W Chociwlu są więc i w Ińsku powinny być. No chyba, że Biedra traktuje nasze Ińsko jak zaściankową prowincję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marek Napisano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 c*** z tymi kasami niech cen pilnuja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi