Gość Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Nie będzie, a jeżeli będzie to skończy się jak ostatnie w sprawie żwirowni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 burek ma tak namieszane, że może się udać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Wiecie co może Włodek zrobić ? Zesr.ć się i...z tym chodzić ha ha ha !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A kto mu listę podpisze? Linówko nie, Ścienne nie, Czertyń nie, Ińsko nie, Storkowo nie, Ciemnik nie no to kto??? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Tak czy siak Racinowski przy władzy oznacza żwirownię i likwidacje Inska! Amen! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Wiecie co może Włodek zrobić ? Zesr.ć się i...z tym chodzić ha ha ha !!Nie podzielam twojego sposobu wyrażania się ale co do treści wpisu to jestem jak najbardziej za. Włodek ma rzekomo takie popracie wszędzie, że chce odwoływać Racinowskiego ale nie zdaje sobie chyba sprawy z tego, że jeżeli to referendum nie wypali to jego kariera polityczna w Ińsku będzie skończona. Z zasady się wie, że historię kreuje zwyciezca a jeżeli Włodek przegra referendum to wystawi swój elektorat na pośmiewisko i nie tylko to. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Nie podzielam twojego sposobu wyrażania się ale co do treści wpisu to jestem jak najbardziej za. Włodek ma rzekomo takie popracie wszędzie, że chce odwoływać Racinowskiego ale nie zdaje sobie chyba sprawy z tego, że jeżeli to referendum nie wypali to jego kariera polityczna w Ińsku będzie skończona. Z zasady się wie, że historię kreuje zwyciezca a jeżeli Włodek przegra referendum to wystawi swój elektorat na pośmiewisko i nie tylko to.A niby dlaczego? Nie zauważyłem, aby ktokolwiek naśmiewał się z uczestników poprzedniego referendum. Po przeczytaniu wpisu na portalu nie widzę aby to Włodek miał organizować, więc chyba za daleko idziecie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A niby dlaczego? Nie zauważyłem, aby ktokolwiek naśmiewał się z uczestników poprzedniego referendum. Po przeczytaniu wpisu na portalu nie widzę aby to Włodek miał organizować, więc chyba za daleko idziecieNie liczcie na "łosi" już wyginęły. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Obiektywnie mówiąc można się nad tym zastanowić, sam słyszałem te pogłoski, jeśli lud o tym zaczyna plotkować, to widocznie coś w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Racinowski musi odejść! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Racinowski musi odejść!Włodek ale to już było! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Sprawa według mnie jest prosta, jeśli burmistrz się nie nadaje, to należy go odwołać, nie ma żadnego powodu, aby za darmo brał wypłatę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi