syrenka Napisano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Szanowny Panie Burmistrzu moja prośba polega na zasugerowaniu Panu uprzątnięcia śniegu w samym centrum Ińska. Pomimo wąskiego przejazdu ( ze względu na bezpieczeństwo) wskazane by było jego wywiezienie.To najbardziej newralgiczny element drogi wojewódzkiej.Proszę pamiętać,że zima jeszcze potrwa i skoro natura dała szansę przygotowania się do jej ponownego powrotu to należy to zrobić. Proszę mniej jeździć z pracownicami a więcej samemu celem spenetrowania głównych ciągów dróg naszego miasteczka. To chyba nie wymaga dużych nakładów finansowych. A może do tej pracy zagonić żyjących na koszt Skarbu Państwa i Gminy. Proszę myśleć perspektywicznie a nie wstecz. Odnośnik do odpowiedzi
zuza Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ja też mam prośbę do pana burmistrza o dokarmianie dzikich ptaków,one zaczęły już przychodzić do centrum miasteczka,bo nie mają co jeść.Chyba,że ta pokazówka w zeszłym roku to miała być jednorazowa. Odnośnik do odpowiedzi
Wawa Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Oj Zuźka,Zuźka jak ty niczego nie rozumiesz -gdyby wybory były za miesiąc to i ptaki by skorzystały. Odnośnik do odpowiedzi
Cwel Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 To wy nie słyszeli jak przyrodnicy w Szczecinie zrobili zbórke chleba dla dzikich zwierząt?Zapomnieli powiedzieć mieszkańcom że biedne zwierzaki pleśni nie jedzą.I tak wygląda dokarmianie. Odnośnik do odpowiedzi
kaczka Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dzisiaj mówili w telewizji, że dokarmianie ptaków to niedźwiedzia przysługa i wszystko na ten temat. Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Zgadzam się z Tobą ,gdyby mniej się wcinali w przyrodę to nie zwierzęta i ptaki by zginęły tylko ci zieleni co z tego żyją i utrudniają.A zwierzęta i tak przychodzą do ludzi i ptaki tez się wycwaniły.Każdy liczy na darmochę :lol: Odnośnik do odpowiedzi
bezpartyjna Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Mam prośbę do wszechwiedzącego burmistrza. Niech przemyśli swoje wypowiedzi bo często w nich wyraża opinie i sądy na zasadzie < ja tu dyryguję , to moi poddani a wy macie gówno do powiedzenia> domyślam się ze jego styl wypowiedzi wypływa z wiary w swoich beznadziejnie głupich radnych. Dobrał sobie towarzystwo, które za diety zawsze podniesie rękę do góry. Po za tym na czym polega to dobro ogółu? I kto to jest ten ogół? Czy tylko ci co są za nim? A reszta ogółu co ma robić? Czekać aż gmina padnie? Burmistrzu zacznij chociaż trochę myśleć swoją niedoszkoloną mózgownicą!Nie ma ludzi nie zastąpionych. Ponadto wszystko wskazuje na to , że gminny deficyt rośnie podobnie jak ogólnopolski. No cóż ta sama partia, te same kombinacje i te same POzory pracy. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi