Ińszczanin Napisano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Podczas niedzielnej sesji biegowej zobaczyłem oto taki widok jak na zdjęciach. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że rura została ucięta, a panel solarny został zniszczony przy upadku. Wniosek jest zatem taki, że nie zrobiły tego jakieś służby porządkowe, które mają sprzęt i umiejętności żeby takie rzeczy naprawiać i wymieniać, tylko najprawdopodobniej jakiś złodziej. Urządzenie znajdowało się na wylocie z Ińska w kierunku na Storkowo, przy wyspie z przejściem. Obecnie nie ma już niczego poza kablem i wystającą rurą. Czy władze mają zamiar przyjrzeć się sprawie i podjąć odpowiednie działania? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Przechodzień Napisano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Ińsko jest tak brudne zaśmiecone no i rozkradane .A policjant z linowka stoi i łapie rowerzystów zamiast złodziei. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pytam Napisano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Ja pytam gdzie są radni? Gdzie urzędnicy gminy , gdzie władza? Czy ktoś w tej gminie rządzi? Codziennie bywają u Mariusza na cyplu a dalej to nie gmina? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
brudno Napisano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 dzisiaj nie wywozili śmieci i nikt nie informouje ale odsetki za za niepłacenie liczą, co to ma być władzo tak traktujesz wyborców, mogłes poinformować ludzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 17 godzin temu, pytam napisał: Ja pytam gdzie są radni? Gdzie urzędnicy gminy , gdzie władza? Czy ktoś w tej gminie rządzi? Codziennie bywają u Mariusza na cyplu a dalej to nie gmina? Raczej trzeba zapytać gdzie policja i Halejcio? Może dla niego gminna granica jest od Linówka do boiska piłkarskiego? Taki cwaniak na sesjach jako radny a tu zadniedbuje swoje obowiązki służbowe policji zaniedbuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Taka prawda Napisano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Lon łapie rowerzystów i spycha w rowy naszych obywateli.Jeszcze trochę będzie w nas strzelał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi