Lidka Napisano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Zbyszek dawaj tą decyzje na temat źwirowni, masz jaja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Chorągiewka Napisano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 45 minut temu, Lidka napisał: Zbyszek dawaj tą decyzje na temat źwirowni, masz jaja. Zbyszek ale ty dopiero teraz się obudziłeś po odwołaniu z funkcji w radzie? Chłopie każdy wie jaka z ciebie chorągiewka. Ty byś i diabła chwalił jakbyś miał na tym interes Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 44 minuty temu, Chorągiewka napisał: Zbyszek ale ty dopiero teraz się obudziłeś po odwołaniu z funkcji w radzie? Chłopie każdy wie jaka z ciebie chorągiewka. Ty byś i diabła chwalił jakbyś miał na tym interes Starzy i mądrzy Polacy powiadali, że lepiej późno niż wcale. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Czytelnik Napisano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Zbyszek to spoko facet,daje wam burki w d*** ,pokazuje wam błędy,mahloje.Dobrze że się was padalczyki nie boli.Doskonale wie co robicie dla Inszczan złego.Jestem za Mazurkiem i bardzo mu kibicuję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do michała Napisano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 2 godziny temu, Chorągiewka napisał: Zbyszek ale ty dopiero teraz się obudziłeś po odwołaniu z funkcji w radzie? Chłopie każdy wie jaka z ciebie chorągiewka. Ty byś i diabła chwalił jakbyś miał na tym interes Michał wiekrzych koperciarzy od ciebie i jacka w okolicy nie ma. Pochwal sie ile zainkasowaliscie do kieszeni za zgodę na koncesję? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Zbyszek od zawsze był na caffe męczennikiem i dobrym samarytaninem, ciekawe dlaczego. Jak Srebrniki liczył Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
DaNka Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Gówno prawda o,n ma dobrą emeryturę.A walczy z nieprawidłowościami jakie robią nasi burmistrzowie.Popieram P .Zbigniewa on jedyny was się nie boi i pokazuje jak wy nie szanujecie ludzi i nikogo który ma inne zdanie,musi być tak jak wam się podoba.Juz ten czubek Kopciuch pokazał na co go stać ,ludzie go nienawidzą za jego przebrzydle zachowanie,on swojej rodzinę daje równo w kość,a co mówić do obcych.Leczyc się powinien z Beatka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Inszczanka Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Ja nikogo nie bronię,ja czytam i słucham dokładnie każda sesje.I wiem że Mazurek ma dużo racji ,on ma każde słowo wyważone , mówi konkretnie ,nie owija w bawełnę .Niestety to się nie podoba ,nikt nie chce słyszeć prawdy co do takiego wstrętnego postępowania.Oni myślą że stołek mają na wieczność.Ale grunt pod nogami im się zaczyna usuwać niestety .Żyje już trochę i nie pamiętam ,żeby takie cyrki jakikolwiek burmistrz robił. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lolita Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 I tak w następnyxh wyborach wygrają, szkoda zdrowia i czasu. Niestety niema alternatywy dla nich. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ala Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 24 minuty temu, Lolita napisał: I tak w następnyxh wyborach wygrają, szkoda zdrowia i czasu. Niestety niema alternatywy dla nich. Jest,jest alternatywa. Cierpliwości i.....trzeba gremialnie iść do urn wyborczych, aby pogonić tych nieudaczników i przekręciarzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marek Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Liwak i kopciuch to szkodnicy doprowadzający Ińsko do katastrofy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 https://www.facebook.com/Ińsko-Plus-107792928703098 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 20 minut temu, tak,tak napisał: https://www.facebook.com/Ińsko-Plus-107792928703098 Ooooo! Jestem pozytywnie zdziwiony i zaskoczony. Żwirownia zablokowana! Dzieki P. Zbyszku i Ińsko Plus. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zdzichu Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 3 minuty temu, żwir napisał: Ooooo! Jestem pozytywnie zdziwiony i zaskoczony. Żwirownia zablokowana! Dzieki P. Zbyszku i Ińsko Plus. Ty to nic, zobaczysz jak sie buraki zdziwią, ha ha ha ha. I pomyśleć że Zbyszek buraków zapedził w kozi róg. Ale jaja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do banana Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Banan dzwoń natychmiast do Michała co masz napisać Zbyszkowi w komentarzu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 3 minuty temu, do banana napisał: Banan dzwoń natychmiast do Michała co masz napisać Zbyszkowi w komentarzu Miśkowi niech Leśkiw poleje lepecynę wodą bo ten bidula leży w kącie od zonka Zbyszkowego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Glupi banan Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 20 minut temu, do banana napisał: Banan dzwoń natychmiast do Michała co masz napisać Zbyszkowi w komentarzu Głupi banan daje sie wykożystywać przez michała. Michał ty patałachu siedziałeś koło jacka i nie zablokowałes koncesji dopiero Zbyszek musiał ci pokazac jak sie to robi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 8 minut temu, Glupi banan napisał: Głupi banan daje sie wykożystywać przez michała. Michał ty patałachu siedziałeś koło jacka i nie zablokowałes koncesji dopiero Zbyszek musiał ci pokazac jak sie to robi. Komentarze banana na bank pisze michał. Banan jest za głupi żeby posiadać taką wiedzę. Michał jest posrany i boi sie napisać komentarz pod swoim nazwiskiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Grażyna Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 12 minut temu, żwir napisał: Komentarze banana na bank pisze michał. Banan jest za głupi żeby posiadać taką wiedzę. Michał jest posrany i boi sie napisać komentarz pod swoim nazwiskiem. Banan podobno z wykształcenia jest licencjonowanym detektywem, tak słyszałam że kiedyś tam gdzieś pracował. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dawid Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 1 minutę temu, Grażyna napisał: Banan podobno z wykształcenia jest licencjonowanym detektywem, tak słyszałam że kiedyś tam gdzieś pracował. Banan to ty chcesz aby była żwirownia czy nie, bo nie kumam czaczy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Michał ty posrańcu deklarowałeś sie jako przeciwnik żwirowni i co zrobiłeś? Asystowałeś Liwakowi przy podpisywamiu koncesji. Ty fałszywcu i kłamco pierdzisz w stołek i prowadzisz Ińsko do zagłady. Oddaj pieniądze oszuście. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sąsiad Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Banan grzecznie wykonuje polecenia Michała bo mu Michał żonke wyrzuci z pracy. Taka prawda. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jestem hepi Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Cieszę się bardzo że Mazurek dopiął co do kopalni.Juz nie tylko ja cieszę się.Jednak banany kunie Michal,Jacek płaczcie.Teraz ,żeby nic się nie stało P. Mazurkowi przypadkiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mopsik Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 2 minuty temu, Jestem hepi napisał: Cieszę się bardzo że Mazurek dopiął co do kopalni.Juz nie tylko ja cieszę się.Jednak banany kunie Michal,Jacek płaczcie.Teraz ,żeby nic się nie stało P. Mazurkowi przypadkiem. Liwak baluje w Hiszpanii a Zbyszek mu pomieszał w papierach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Czertyn 24 Napisano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2022 35 minut temu, Mopsik napisał: Liwak baluje w Hiszpanii a Zbyszek mu pomieszał w papierach. Wczoraj w Drawsku go wiedziałam w mrówce Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi