ciekawska Napisano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Nie chcę być złośliwa względem mieszkańców Storkowa, którzy też mają prawo do dobrej jakość dróg, ale nie jestem w stanie zrozumieć jednak rzeczy. DLACZEGO ZE WSZYSTKICH DRÓG JAKIE MOŻNA BYŁO NAPRAWIAĆ, BURMISTRZ LIWAK WYBRAŁ AKURAT DROGĘ W STORKOWIE??? Przecież odcinek od ronda do wyjazdu w kierunku na Linówko to jest dramat. Dziury, zapadnięta droga, odłamki asfaltu, brak albo nieczytelne oznaczenia poziome, kałuże po ulewach, zaspy śniegu podczas zimy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztof Napisano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2022 A dlaczego nie w Storkowie?,mieszkańcy Storkowa są jacyś gorsi od szlachty z Ińska,nie płacą podatków?.Czegoś tu nie rozumiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2022 13 godzin temu, ciekawska napisał: Nie chcę być złośliwa względem mieszkańców Storkowa, którzy też mają prawo do dobrej jakość dróg, ale nie jestem w stanie zrozumieć jednak rzeczy. DLACZEGO ZE WSZYSTKICH DRÓG JAKIE MOŻNA BYŁO NAPRAWIAĆ, BURMISTRZ LIWAK WYBRAŁ AKURAT DROGĘ W STORKOWIE??? Przecież odcinek od ronda do wyjazdu w kierunku na Linówko to jest dramat. Dziury, zapadnięta droga, odłamki asfaltu, brak albo nieczytelne oznaczenia poziome, kałuże po ulewach, zaspy śniegu podczas zimy. Bo w Storkowie burek robi drogę dla żwirowni, on mieszkańców wiochy ma w du.pie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi