zawiedziona mama Napisano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Przejechałam z rodziną do Ińska odpocząć ale coś jest nie tak.Chciałam napić się wody,którą przefiltrowałam w Bricie (przywiozłam że sobą)ale czuć jeziorem tak jak bym nabrała bezpośrednio z jeziora.Coś jest nie tak...Czyżby lokalni prominenci pili tylko te z butelek?Wokół plaży brud i odór spalonego oleju.Żeby było śmieszniej opłata klimatyczna!!!Pytam za co ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radny diabeł Napisano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 2 godziny temu, zawiedziona mama napisał: Przejechałam z rodziną do Ińska odpocząć ale coś jest nie tak.Chciałam napić się wody,którą przefiltrowałam w Bricie (przywiozłam że sobą)ale czuć jeziorem tak jak bym nabrała bezpośrednio z jeziora.Coś jest nie tak...Czyżby lokalni prominenci pili tylko te z butelek?Wokół plaży brud i odór spalonego oleju.Żeby było śmieszniej opłata klimatyczna!!!Pytam za co ? Przykro mi, że zaistniała taka sytułacja. Przetstawie to na najbiszszej sesji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fhghjh Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Facet tragiczny,Takich mamy radnych jak wladze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilf Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Zbliża się POst komusza impreza wieży i obecnych burków.Trawa wymalowana i wykoszona .Całe lato był syf a teraz musi być tip top.Mieszkańcy mogą patrzeć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monika Napisano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Znowu się przejechałam na ińskiej "Biedronce".Wszelkiej maści pieczywa to dno totalne do tego brak odpowiedniego asortymentu. Chleb się rozpada a bułki przypominają granaty.Obsługa generalnie nieuprzejma i wulgarna jak menele.Po co otworzyli ten sklep,skoro w nim wszystko stare,najgorszej jakości i nieatrakcyjne.Zauważyłam,że najlepiej im "schodzi" piwo i wódka.Pracownice prędzej nadały by się do "przybytku".Kto jest odpowiedzialnym za towar i jego asortyment,chyba że tutaj zwożą to co nie zeszło w innych marketach tej firmy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatar Napisano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2022 9 godzin temu, Monika napisał: Znowu się przejechałam na ińskiej "Biedronce".Wszelkiej maści pieczywa to dno totalne do tego brak odpowiedniego asortymentu. Chleb się rozpada a bułki przypominają granaty.Obsługa generalnie nieuprzejma i wulgarna jak menele.Po co otworzyli ten sklep,skoro w nim wszystko stare,najgorszej jakości i nieatrakcyjne.Zauważyłam,że najlepiej im "schodzi" piwo i wódka.Pracownice prędzej nadały by się do "przybytku".Kto jest odpowiedzialnym za towar i jego asortyment,chyba że tutaj zwożą to co nie zeszło w innych marketach tej firmy. Złośliwa, bardzo napastliwa opinia , mijająca się z prawdą. Robimy tam z żoną zakupy i uważam , że jest lepiej niż np. w Chociwlu. Jest czysto i pracownicy w większości grzeczni i pomocni. Jesteśmy zadowoleni z naszej ,,Biedronki" . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkanka Napisano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2022 2 godziny temu, tatar napisał: Złośliwa, bardzo napastliwa opinia , mijająca się z prawdą. Robimy tam z żoną zakupy i uważam , że jest lepiej niż np. w Chociwlu. Jest czysto i pracownicy w większości grzeczni i pomocni. Jesteśmy zadowoleni z naszej ,,Biedronki" . A ja nie do końca się zgodzę. Wolę iść do dino .Bylam w naszej biedronce tylko raz .Na półkach nie było większości towaru ,stal niewypakowany na paletach .Panie pracujące tam ,zamiast zająć się wykładaniem stały dwie I plotkowały na czyjś temat z klientka .Nie przeszkadzało im ze półki świecą pustkami ,ploteczki ważniejsze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jednak wiocha Napisano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2022 Buraki zlikwidowali małe sklepy, została tylko Dorotka i mięsny przy rondzie. A tak narzekali na Racinowskiego że likwidator. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monika Napisano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2022 7 godzin temu, tatar napisał: Złośliwa, bardzo napastliwa opinia , mijająca się z prawdą. Robimy tam z żoną zakupy i uważam , że jest lepiej niż np. w Chociwlu. Jest czysto i pracownicy w większości grzeczni i pomocni. Jesteśmy zadowoleni z naszej ,,Biedronki" . Bzdura,Biedronka z Ińska to totalne dno,towary najniższego sortu(odpady wręcz),obsługa leniwa i nieuprzejma.Często jadę przez Recz.Tam Biedronka to inny świat (wybór i smaki )jakby inna firma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2022 Będziemy wpieprzać odpady bo to niby jest wytwór z parametrami EU.Widać ten stan po ilości chorób rakotwórczych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2022 17 godzin temu, Jednak wiocha napisał: Buraki zlikwidowali małe sklepy, została tylko Dorotka i mięsny przy rondzie. A tak narzekali na Racinowskiego że likwidator. Małe sklepy same likwidują się. Dzięki dużym sklepom mamy taniej i świeży towar. Buraki nie mają nic do tego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nieprawda Napisano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2022 2 godziny temu, niestety napisał: Małe sklepy same likwidują się. Dzięki dużym sklepom mamy taniej i świeży towar. Buraki nie mają nic do tego. Burki wszystko likwidują, brak jest dobrego klimatu dla małych przedsiebiorców, pójda do gminy to sie ich traktuje jak intruzów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2022 7 godzin temu, niestety napisał: Małe sklepy same likwidują się. Dzięki dużym sklepom mamy taniej i świeży towar. Buraki nie mają nic do tego. Głowę sobie odśwież bo buraczek jak tym baranom z gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murek Napisano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Te nasze buraki to jedno wielkie nieporozumienie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cukier Napisano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Z Ińskich buraków nie będzie nawet melasy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukier Napisano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2022 17 godzin temu, cukier napisał: Z Ińskich buraków nie będzie nawet melasy. To prawda, są przegnite od środka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2022 To nie samorząd tylko sitwa korzystająca z lokalnego układu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek Napisano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2022 W dniu 11.09.2022 o 13:07, gość napisał: To nie samorząd tylko sitwa korzystająca z lokalnego układu. Buraki nic nie robią tylko pierdzą w stołek za grubą kasę. W Ińsku nic sie nie dzieje i nic sie nie robi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krysia Napisano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2022 W dniu 12.09.2022 o 15:19, Mirek napisał: Buraki nic nie robią tylko pierdzą w stołek za grubą kasę. W Ińsku nic sie nie dzieje i nic sie nie robi. Przecież od samego początku jacka nazywają ślimakiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pustynia Napisano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Buraki spieszą się przy otwieraniu dwóch żwirowni i spalarni śmieci Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spychacz Napisano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Może któryś z buraków wyjaśni,dlaczego remont w Storkowie utknął.Czyżby dalsze prace miały być na wiosnę.Coś tutaj nie gra, pobocza to same dziury można urwać zawieszenie pojazdu,także ciężarowego.Wystarczy moment nieuwagi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łopata Napisano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2022 13 godzin temu, spychacz napisał: Może któryś z buraków wyjaśni,dlaczego remont w Storkowie utknął.Czyżby dalsze prace miały być na wiosnę.Coś tutaj nie gra, pobocza to same dziury można urwać zawieszenie pojazdu,także ciężarowego.Wystarczy moment nieuwagi. Powiat zablokował bo to droga powiatowa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2022 To co?Będą zwijać asfalt?Skandal i głupotą.Kto za to odpowiada poza burkami i ich sitwą?Kto ,kogo szantażuje?Powiat gminę czy na odwrót? i Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojna Napisano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2022 8 godzin temu, gość napisał: To co?Będą zwijać asfalt?Skandal i głupotą.Kto za to odpowiada poza burkami i ich sitwą?Kto ,kogo szantażuje?Powiat gminę czy na odwrót? i Tam toczy się ostra walka. Burak wkurza kobitki w starostwie a te mu oddają z nawiązką. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ścieżka rowerowa Napisano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2022 21 godzin temu, wojna napisał: Tam toczy się ostra walka. Burak wkurza kobitki w starostwie a te mu oddają z nawiązką. Co ma głupota burków do urzędniczej walki.Przecież obu stronom powinno zależeć na remoncie drogi/ulicy w Storkowie. Kwestią prawną jest zarządzanie ta drogą.Nie dziwi mnie postawa Starostwa bo oni chętnie oddadzą wrzód na d**** czyli drogę powiatową tzw.autostradę żwirkow gminie.Tylko gmina nie ma szans na žadne remonty tej zniszczonej drogi,kończącej się skrętem w kierunku Granicy.Dalej zarządza Starostwo w Łobzie i nigdy nie uwierzę aby Gmina Węgorzyno chciała przejąć to zgniłe jako,wybite przez wanienki że żwirem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi