gość Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ktoś się rzucał dzisiaj do kamerki :lol: ? Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Żadnych rewelacji nie było! Jeśli ci o to chodzi! Sesja jak sesja! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Głupi radni, to głupi radni.....Tak to mniej więcej przebiega. ;) Odnośnik do odpowiedzi
noc Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie dyskutujcie do puki MichałK nie da swojej relacji.Bo radni zawsze będą głupoty pisać.Ja czekam na rzetelne dane i wiem, że MichałK to gwarantuje.Głupców nie będę słuchać. Odnośnik do odpowiedzi
Czerwony Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Spekulować zawsze można. Ja uważam, że początek obrad zacznie się od tego, że o kamerze polecą jakieś epitety albo wieśniackie żarty. Potem będzie to i owo i podnoszenie rączek kto za tym a kto nie. Zobaczymy czy ktoś się pofatygował żeby dowiedzieć się co z tą bezprzetargową sprzedażą. Michał też mówił, że zaproponuje zmianę w statucie. Będzie ciekawie :)! Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie będzie tylko było.Poczekajcie a zobaczycie że się opłaca. Odnośnik do odpowiedzi
Kontrast Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Komisje sprawiły, że wrzało a sesja będzie nie mniej emocjonująca. Trzeba cierpliwie czekać na sprawozdanie. Odnośnik do odpowiedzi
paluszek Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie liczcie na głos radnych racina.Mają zakaz wpisywania na caffe.Tylko czy oni nam tu są potrzebni? Taki dajmy na to "władza" dalej płodzi głupoty, żre ciasteczka, popija kawką.Wolę to niżby miał wypisywać tu kocopoły. Odnośnik do odpowiedzi
DO PALUSZKA Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie liczcie na głos radnych racina.Mają zakaz wpisywania na caffe.Tylko czy oni nam tu są potrzebni? Taki dajmy na to "władza" dalej płodzi głupoty, żre ciasteczka, popija kawką.Wolę to niżby miał wypisywać tu kocopoły.CO z tego,że im zakazał skoro i tak tutaj wchodzą i czytają?Dla mnie taki układ jest jeszcze lepszy.Nie musimy czytać debilnych wpisó takiego władzy ale wiadomo,że wszystko przeczyta !! Odnośnik do odpowiedzi
? Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie prowokój......... Odnośnik do odpowiedzi
pies Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Spadaj popaprańcu!!! Nikt cię tu nie potrzebuje!!! WON Odnośnik do odpowiedzi
Kto... Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie prowokój.........Kto uje kreskuje ten dostaje dwóje. Idź się douczyć panie radny... Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi