Skocz do zawartości

Nasza szkoła

BELFER

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Tam nic się nie dowiesz bo pracują niedorozwinięte niedojdy icon_cool.gif Żeby napisać protokół trzeba przynajmniej mówić i pisać po polsku icon_redface.gif Jak to możliwe,że kogoś takiego wyznacza się do takiej pracy. Do tego trzeba mieć też predyspozycja a obecna Pani jest jej zaprzeczeniem icon_redface.gificon_eek.gif

Odnośnik do odpowiedzi
Wątpliwości
  Gość napisał:
To może się zgłosisz do tej roboty "wykształcony"....... palancie ?

A najlepiej zatkać tobą ......odbyt ??!!

Przy tej ich "świętości" wszystko jest możliwe. Paciejewski przyjaciel Kieliszkowskiego czy tam odwrotnie i Paciejewski przy Proboszczu!? Może to budzić wątpliwości!

Odnośnik do odpowiedzi

No przecież bo jaka to opozycja ten Szafran i Liwak? To podpuch dla naiwnych żeby uważali, że ktoś coś!!! Jeżeli ktoś na każdej sesji zadaje pytania i wystarcza mu jedno zdanie odpowiedzi to coś tu jest nie halo!!! szkoda dyskusji , alternatywy nie ma żadnej.

Odnośnik do odpowiedzi
  ja napisał:
Mam swój interes i trzymam się tego co mam. Mam gdzieś czy ktoś jest na sesji i czy w ogóle jakaś sesja jest. Po co to komu jak i tak robią co chcą. Ty sobie "Gość" mędrkuj ile chcesz , beze mnie.

Tak podchodzi ińska społeczność do problemu. Gratuluję poczucia humoru- Wesołego ALLELUJA.

Odnośnik do odpowiedzi
  Gość napisał:
Ja nie chcę aby ten kaszalot gaga mnie pokochała. Podobnego "stwora" mam w domu !!

Tylko współczuć. Ja tam nie narzekam i bzyknę i chlapnę jednego a czasem dwa. Jak trza na na umór wszystkiego trza spróbować. Nie tylko jak "rajca" przez odbyt albo latające hormony. Szkoda mi was!

Odnośnik do odpowiedzi
  Gość napisał:
Ja nie chcę aby ten kaszalot gaga mnie pokochała. Podobnego "stwora" mam w domu !!

Było trzeba się nie żenić dla układów tylko z miłości to nie musiał byś dzielić łoże z wielorybem...

Gość napisał:
Widzisz "gaguś" nic innego ci nie zostało jak pokochać nas icon_cool.gif My jesteśmy niezastąpieni ;)

Cieszysz się z tego, że Ińsku jest w stagnacji od dłuższego czasu? Żal mi ciebie człowieku. Jesteś tak skupiony żeby nienawidzić wszystko co może zagrozić twojej posadce, że nie jesteś w stanie racjonalnie myśleć. Weź przykład ze stargardu i szczecina. Tam się coraz więcej inwestuje. Niestety jak rada się składa z ludzi bez wykształcenia to tak to już jest :).

Odnośnik do odpowiedzi

Michał pisałeś że Burmistrz dał ci na piśmie że będzie konkurs na stanowisko dyrektora COK

Wszyscy z pewnością zobaczyli by to pismo , sprawa jest raczej rozwojowa.

Bo okazuje się że to czego się dopuscił pan "Dyrektor" ze swoimi kolegami Sz.K i K.R podczs zbierania podpisów poparcia swojej osoby, przekroczyło chyba normy prawne?

A swoją drogą takiego steku bzdur i kłamstw jakie w piśmie skierowanym do Burmistrza przeczytałem to..........

Coś takiego mogli podpisać tylko ludzie zastraszeni albo inteligentni inaczej.

Postaraj się dotrzeć do tego dokumentu, warto :lol:

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiar wykonania czynności nie jest równoznaczny z kategorycznym jej wykonaniem.

Gdybyś zapytał.."czy zorganizuje burmistrz konkurs" a odpowiedź by brzmiała " tak zorganizuję" - to byś miał gościa "na widelcu". A tak każdy zamiar można zmienić wskutek wielu obiektywnych przyczyn.......np. nacisku IFS ????

Jasne ?

Odnośnik do odpowiedzi
  Gość napisał:
Zamiar wykonania czynności nie jest równoznaczny z kategorycznym jej wykonaniem.

Gdybyś zapytał.."czy zorganizuje burmistrz konkurs" a odpowiedź by brzmiała " tak zorganizuję" - to byś miał gościa "na widelcu". A tak każdy zamiar można zmienić wskutek wielu obiektywnych przyczyn.......np. nacisku IFS ????

Jasne ?

W obu sytuacjach niczego nie można zrobić bo w efekcie końcowym Burmistrz narzuci wszystkim swoje zdanie.

To pismo o którym mówił Michał ma inną wartość według mnie. To niepodważalny dowód zmienności zdania Burmistrza. Kolejny raz jedno mówi, drugie pisze a trzecie robi.

Odnośnik do odpowiedzi
  ??? napisał:
Skoro wreszcie doszedłeś do takiej konkluzji to nie jesteś Tłuczek,lecz Tłuk.

No tak, dla ciebie okłamywanie mieszkańców to podstawa więc nigdy nie pojmiesz swoim małym rozumkiem o czym pisałem.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...