Protokołów brak! Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Kiedy będą protokoły?????????????? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 zapytaj na www.insko.pl Odnośnik do odpowiedzi
korek Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tam nic się nie dowiesz bo pracują niedorozwinięte niedojdy Żeby napisać protokół trzeba przynajmniej mówić i pisać po polsku Jak to możliwe,że kogoś takiego wyznacza się do takiej pracy. Do tego trzeba mieć też predyspozycja a obecna Pani jest jej zaprzeczeniem Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 To może się zgłosisz do tej roboty "wykształcony"....... palancie ?A najlepiej zatkać tobą ......odbyt ??!! Odnośnik do odpowiedzi
smiech Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Oj tak odbyt to wasza profesja ja wam tego odbierać nie chcę :lol: Trzynastu włazodupów nikt nie pobije :lol: Odnośnik do odpowiedzi
śmiech2 Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Razem z tymi ze szkoły to trochę wiecejAle zatykać kimś odbyt , toż to jakaś niemoralna propozycja A może masz przykre doświadczenia bidoku :lol: Bo coś mi tu śmierdzi Odnośnik do odpowiedzi
Wątpliwości Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 To może się zgłosisz do tej roboty "wykształcony"....... palancie ?A najlepiej zatkać tobą ......odbyt ??!!Przy tej ich "świętości" wszystko jest możliwe. Paciejewski przyjaciel Kieliszkowskiego czy tam odwrotnie i Paciejewski przy Proboszczu!? Może to budzić wątpliwości! Odnośnik do odpowiedzi
loki Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 No przecież bo jaka to opozycja ten Szafran i Liwak? To podpuch dla naiwnych żeby uważali, że ktoś coś!!! Jeżeli ktoś na każdej sesji zadaje pytania i wystarcza mu jedno zdanie odpowiedzi to coś tu jest nie halo!!! szkoda dyskusji , alternatywy nie ma żadnej. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ty sie ciesz ze wogole jest ktos kto zadaje te pytania, bo gorzej bedzie jak wszyscy beda za racinem Odnośnik do odpowiedzi
ja Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mam swój interes i trzymam się tego co mam. Mam gdzieś czy ktoś jest na sesji i czy w ogóle jakaś sesja jest. Po co to komu jak i tak robią co chcą. Ty sobie "Gość" mędrkuj ile chcesz , beze mnie. Odnośnik do odpowiedzi
gaga Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mam swój interes i trzymam się tego co mam. Mam gdzieś czy ktoś jest na sesji i czy w ogóle jakaś sesja jest. Po co to komu jak i tak robią co chcą. Ty sobie "Gość" mędrkuj ile chcesz , beze mnie.Tak podchodzi ińska społeczność do problemu. Gratuluję poczucia humoru- Wesołego ALLELUJA. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Widzisz "gaguś" nic innego ci nie zostało jak pokochać nas My jesteśmy niezastąpieni ;) Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja nie chcę aby ten kaszalot gaga mnie pokochała. Podobnego "stwora" mam w domu !! Odnośnik do odpowiedzi
wysyłam Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja nie chcę aby ten kaszalot gaga mnie pokochała. Podobnego "stwora" mam w domu !!Tylko współczuć. Ja tam nie narzekam i bzyknę i chlapnę jednego a czasem dwa. Jak trza na na umór wszystkiego trza spróbować. Nie tylko jak "rajca" przez odbyt albo latające hormony. Szkoda mi was! Odnośnik do odpowiedzi
Talent Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja nie chcę aby ten kaszalot gaga mnie pokochała. Podobnego "stwora" mam w domu !!Było trzeba się nie żenić dla układów tylko z miłości to nie musiał byś dzielić łoże z wielorybem...Widzisz "gaguś" nic innego ci nie zostało jak pokochać nas My jesteśmy niezastąpieni ;)Cieszysz się z tego, że Ińsku jest w stagnacji od dłuższego czasu? Żal mi ciebie człowieku. Jesteś tak skupiony żeby nienawidzić wszystko co może zagrozić twojej posadce, że nie jesteś w stanie racjonalnie myśleć. Weź przykład ze stargardu i szczecina. Tam się coraz więcej inwestuje. Niestety jak rada się składa z ludzi bez wykształcenia to tak to już jest :). Odnośnik do odpowiedzi
do Michała Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Michał pisałeś że Burmistrz dał ci na piśmie że będzie konkurs na stanowisko dyrektora COKWszyscy z pewnością zobaczyli by to pismo , sprawa jest raczej rozwojowa.Bo okazuje się że to czego się dopuscił pan "Dyrektor" ze swoimi kolegami Sz.K i K.R podczs zbierania podpisów poparcia swojej osoby, przekroczyło chyba normy prawne?A swoją drogą takiego steku bzdur i kłamstw jakie w piśmie skierowanym do Burmistrza przeczytałem to..........Coś takiego mogli podpisać tylko ludzie zastraszeni albo inteligentni inaczej.Postaraj się dotrzeć do tego dokumentu, warto :lol: Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 W piśmie, które ja mam zostało napisane wprost: "Tak zamierzam zorganizować konkurs" pismo mam w Ińsku więc postaram się w sobotę wrzucić skan do sieci, nie mam nic do ukrycia. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Tylko między "zamierzam zorganizować" a zorganizuję, jest ogromna różnica ...Michał !! Odnośnik do odpowiedzi
słowa Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 To tak samo jak w sławach "mądry" i 'głupi". Ińszczanie wybrali swojego omnibusa.Teraz mogą świętować sukcesy. Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Gościu moje pytanie brzmiało: "Czy zamierza Pan zorganizować konkurs?" odpowiedź burmistrza już znasz. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Zamiar wykonania czynności nie jest równoznaczny z kategorycznym jej wykonaniem.Gdybyś zapytał.."czy zorganizuje burmistrz konkurs" a odpowiedź by brzmiała " tak zorganizuję" - to byś miał gościa "na widelcu". A tak każdy zamiar można zmienić wskutek wielu obiektywnych przyczyn.......np. nacisku IFS ????Jasne ? Odnośnik do odpowiedzi
Tłuczek Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Zamiar wykonania czynności nie jest równoznaczny z kategorycznym jej wykonaniem.Gdybyś zapytał.."czy zorganizuje burmistrz konkurs" a odpowiedź by brzmiała " tak zorganizuję" - to byś miał gościa "na widelcu". A tak każdy zamiar można zmienić wskutek wielu obiektywnych przyczyn.......np. nacisku IFS ????Jasne ?W obu sytuacjach niczego nie można zrobić bo w efekcie końcowym Burmistrz narzuci wszystkim swoje zdanie. To pismo o którym mówił Michał ma inną wartość według mnie. To niepodważalny dowód zmienności zdania Burmistrza. Kolejny raz jedno mówi, drugie pisze a trzecie robi. Odnośnik do odpowiedzi
??? Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Skoro wreszcie doszedłeś do takiej konkluzji to nie jesteś Tłuczek,lecz Tłuk. Odnośnik do odpowiedzi
Tłuczek Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Skoro wreszcie doszedłeś do takiej konkluzji to nie jesteś Tłuczek,lecz Tłuk.No tak, dla ciebie okłamywanie mieszkańców to podstawa więc nigdy nie pojmiesz swoim małym rozumkiem o czym pisałem. Odnośnik do odpowiedzi
??? Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Dedukujesz jak tłuk do kwadratu. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi