Noli Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Byłem w Ińsku i już tu nie przyjadę Odnośnik do odpowiedzi
turystka Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Czysta woda z powodu złego lata> uniknęliśmy Salmonelli> niestety za rok miejskie ścieki znowu mogą popłynąć do jeziora.Szkoda,że v-ce burek uciekł z sesji i nie odpowiedział . Dlaczego postąpił tak głupio.Ta "sława" niestety pozostanie na dłużej. Takie niedociągnięcia turyści pamiętają. I nie pomogą nawet dni Ińska ani Leszcze.Smró zawsze pozostaje najdłużej. Odnośnik do odpowiedzi
Umta, umta,umta Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Biedne "leszcze" zmokną, napisze skargę do zielonych. Dobrze,że chociaż sponsor hojny. Odnośnik do odpowiedzi
przyrodnik Napisano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Jak już powstanie żwirownia i będzie dziennie przejeżdżać setki tirów i jak zaczną pracować kruszarki i inne taśmociągi i jak już zapyli nas na amen od tego fruwającego piasku to dopiero zakwitnie turystyka i rekreacja w tej gminie.W innym razie na taki rozwój nie ma szans.Turystyka zginie śmiercią naturalną :lol: Odnośnik do odpowiedzi
słowik Napisano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Niestety ta wizja przyszłości Ińska dociera do wszystkich którzy je kochają jednak nie do tych którzy nim zarządzają :( Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Dobrze by było, żeby ktoś, kto pisze taki post podał jakiś powód. Ja wręcz przeciwnie, też byłam i wspominam Wasze miasteczko bardzo dobrze. Zarówno pod względem typowo turystycznym, jak i rozrywkowym, a nawet konsumenckim (kupiłam sobie u Was piękny pasek na lato). Naprawdę nie wiem, co może się w Waszym miasteczku nie podobać:) Ja wypoczęłam tam bardzo, choć byłam tylko jeden dzień... Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi